03/08/2017

Klar til skolestart?

Det er vigtigt for os alle med et liv i bevægelse. Mange undersøgelser viser, at børn og unge, der cykler i skole, faktisk lærer hurtigere end de børn, der bliver kørt til skole. De føler sig mere veloplagte efter en frisk cykeltur. Hvis du synes skolevejen er for farlig, kan du eventuelt cykle turen sammen med dit barn - det handler meget om træning! Børn, der har kørt turen til og fra skole mange gange ifølge med en voksen, vil være helt trygge, fordi de kender turen og ved, hvor de skal være ekstra opmærksomme. 

Her i slutningen af børnenes sommerferie og starten på skoleåret er det en god idé - udover skoletasken - også lige at gennemgå dit barns cykel, så den er klar til skolestart. Måske er dit barn endda vokset fra sin cykel? Men din lokale Kildemoes forhandler kan hjælpe dig - både med klargøring og et indkøb af ny cykel, hvis det er nødvendigt.

Du finder din lokale Kildemoes forhandler her.

Klar til skolestart?

Så er sommerferien snart forbi, og skolerne begynder på et nyt skoleår. Det er tid til at fylde penalhuset, eller opdatere computeren. Husk også at gøre dit barns cykel skoleklar. Måske er cyklen blevet for lille og trænger til en udskiftning? Besøg din lokale Kildemoes forhandler, han kan garanteret finde en fin ny cykel til første skoledag!

Læs mere

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.
Læs mere

FAQ:

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop det, du leder efter.

Læs mere