02/03/2017

Nyt design - nu med Click & Connect!

Udover et nyt, frisk look, har vores hjemmeside også fået nye funktioner. Blandt andet kan du nu sende en forespørgsel på en cykel direkte til din lokale forhandler via vores hjemmeside. Så nu bliver det forhåbentlig lettere for dig at få fat i din drømmecykel. Der er forskellige filter-funktioner, så du lettere kan finde lige præcis den cykel, der passer til dine behov. Du kan også gå på opdagelse på de spændende subsites, hvor du kan læse mere om de forskellige cykeltyper. Og du kan som altid få dig et overblik over alle cykler fra Kildemoes. 

I nærmeste fremtid vil vi præsentere endnu flere funktioner, så kom snart forbi igen.

Klar til skolestart?

Så er sommerferien snart forbi, og skolerne begynder på et nyt skoleår. Det er tid til at fylde penalhuset, eller opdatere computeren. Husk også at gøre dit barns cykel skoleklar. Måske er cyklen blevet for lille og trænger til en udskiftning? Besøg din lokale Kildemoes forhandler, han kan garanteret finde en fin ny cykel til første skoledag!

Læs mere

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.
Læs mere

FAQ:

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop det, du leder efter.

Læs mere