STELBRUDSGARANTI

Allerede i 2014, besluttede vi at forlænge vores stelbrudsgaranti fra 2 (og i tilfælde af overholdt service 5 år) til 15 år! Det er da til at tage at føle på.


TESTS


Som nogle af de eneste cykelproducenter tester vi vores cykler efter gældende ISO og EN standard. Det betyder, at vi på et godkendt laboratorium systematisk tester stel-konstruktionen på vores forskellige cykelstel. Testen omfatter blandt andet en vertikal udmattelsestest samt faldtest. På baggrund af vores høje kvalitetskontrol har vi valgt at forlænge vores stelbrudsgaranti.

I praksis betyder det, at vi fra 2014 på alle vores cykler har tilbudt en stelbrudsgaranti på 15 år!

Klar til skolestart?

Så er sommerferien snart forbi, og skolerne begynder på et nyt skoleår. Det er tid til at fylde penalhuset, eller opdatere computeren. Husk også at gøre dit barns cykel skoleklar. Måske er cyklen blevet for lille og trænger til en udskiftning? Besøg din lokale Kildemoes forhandler, han kan garanteret finde en fin ny cykel til første skoledag!

Læs mere

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.
Læs mere

FAQ:

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop det, du leder efter.

Læs mere