Til
toppen
Viden &
Inspiration

Forskelle på el-cykel-systemer på Kildemoes El-cykler


På vores Kildemoes el-cykler tilbyder vi nogle forskellige el-cykel-systemer. Herunder vil vi forsøge at forklare forskellene på de forskellige systemer, så du har mulighed for at vælge den type el-cykel, der passer bedst til dine behov.

Hos din lokale Kildemoes forhandler kan du få en mere dybdegående forklaring og demonstration af de forskellige funktioner. Din forhandler kan også vejlede dig, så du vælger den el-cykel, der passer bedst til de krav, du har til en el-cykel. Du finder din lokale forhandler her.

SHIMANO STePS: Lang rækkevidde og stærk motor til gode bakker. Se herre-cyklerne her.

E-GOING Front: Motoren er monteret i forhjulet, og batteriet er integreret på bagagebæreren. Der er cykler med LED display (nem at betjene og overskue) eller med LCD display, hvor der er mulighed for at få lidt mere information under køreturen om f.eks. hastighed. På E-Going Front er der Batteri-Flex - det vil sige, at der er mulighed for at vælge mellem 3 størrelser batterier med forskellig ydeevne. Dermed kan du vælge den type, der passer bedst til dit behov. E-GOING Front har alle fodbremse kombineret med enten rullebremse eller v-bremse. Der er tre niveauer for hjælp + Walk-assist, og så er der mulighed for enten blød eller kraftig opstart. Der er integreret lys for og bag, som er styret automatisk via lyssensor - men kan også styres manuelt. Fås i forskellige varianter til damer og en enkelt til herrer.

E-GOING Center: Motoren er monteret i kranken, og batteriet er enten integreret med bagagebæreren eller placeret på underrøret. Der er LCD display placeret centralt på cyklens styr, hvor man kan følge med i den aktuelle hastighed, tilbagelagt distance mm. Med hensyn til lys er der på nogle cykler integreret lys både for og bag - og andre har ikke integreret lys fra start, men mulighed for at købe det til. På E-Going Center er der 5 hjælpeniveauer + Walk-assist. E-Going Center cyklerne lægger op til at du selv skal bruge lidt flere kræfter for at få hjælp, idet der er en krank-sensor, som registrerer hvor hårdt du træder i pedalerne - og yder hjælp fra motoren baseret på din egen kraft. Derfor virker E-Going Center helt anderledes i måden den yder hjælp på - og der er stor forskel på at køre på denne type og på en E-Going Front. Så har du ikke så mange kræfter i benene - eller ønsker at mærke motorhjælpen ekstra meget, så skal du i stedet gå efter E-Going Front udgaven. Fås i forskellige cykeltyper til damer og herrer.

Ønsker du at vide mere om batterier, få et overblik over distancer på elcykler med frontmotor eller på elcykler med centermotor, eller bare generelt vide mere om elcykler fra Kildemoes? Så henviser vi dig til vores særlige hjemmeside for elcykler, hvor der står alt, hvad du har brug for at vide før, under og efter køb af elcykel.

www.egoing.dk