DET ER IKKE EN CYKELTUR.
DET ER EN EKSPEDITION.

Køreglæde er så meget mere og andet end glæden ved at nå en destination. Køreglæde er oplevelserne på turen derhen. Vinden i håret. Luften under vingerne. Opdagelsen af den store verden omkring. Uden at være alt for langt væk hjemmefra. I trygge hænder. Og med begge hjul solidt på jorden. Det meste af tiden...
DET ER KILDEMOES.

about-img

Når du vælger en BIKERZ børnecykel, får dit barn en cykel i samme gode kvalitet og med samme gode udstyr som vores voksencykler.

BIKERZ-serien består af børnecykler i høj kvalitet. Hos Kildemoes mener vi nemlig ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til børnecykler. Dit barn skal have den bedst mulige start på "cykellivet" og et aktivt liv i bevægelse. Vi anbefaler, at du allerede lader dit barn starte cykellivet på en walkbike, fordi barnet på den måde nemmere lærer at holde balancen, og det er en rigtig god træning hen i mod at lære at cykle på en 2-hjulet cykel. Ofte vil børn som er startet ud med at "cykle" på en walkbike hurtigere lære at cykle på en 2-hjulet cykel. Når dit barn starter i skole, er det også en god idé at lade det cykle. Cykling styrker finmotorikken og grundlægger en god vane, som barnet kan have glæde af resten af livet. Et mentalt frikvarter i cykelsadlen klarer hjernen og giver både energi og motion – og det er en god modvægt til de mange timer, som moderne børn bruger på skolebænken og foran TV, computer eller tablet.

Cyklerne skal kunne holde til den ofte hårdhændede behandling, børn giver deres cykler. Som forældre er det vigtigt at vide, at barnets cykel kan holde til at blive brugt hver dag, og at udstyret er i orden. Vores børnecykler er derfor designet til børns mange eventyr og ekspeditioner i det fri. Alle BIKERZ er udstyret med fodbremse, fælgbremse på forhjulet, og de fleste modeller er udstyret med fastmonteret lås, støtteben og batteribaglygte - men er ellers individuelt tilpasset i kørestil og design. BIKERZ RETRO-cyklerne har styr der støtter en opret kørestilling, og flere modeller er monteret med et styr med en let stigning for at understrege en mere sportslig kørestil. Desuden fås TEENZ-modeller til de store børn og unge voksne.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
BIKERZ
Intruder
MTB

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS