En BIKERZ er bare slet ikke en almindelig cykel. Den er nemlig specialdesignet til at drage ud på store eventyr på. Lange eventyr. Eventyr, hvor man kan komme ud for lidt af hvert. Derfor er kvaliteten helt i top.

VELKOMMEN TIL BIKERZ 2018

NÅR DU VÆLGER EN BIKERZ BØRNECYKEL, FÅR DIT BARN EN CYKEL I SAMME GODE KVALITET OG MED SAMME GODE UDSTYR SOM VORES VOKSENCYKLER.

Når dit barn starter i skole, er det en god idé at lade det cykle. Cykling styrker finmotorikken og grundlægger en god vane, som barnet kan have glæde af resten af livet. Et mentalt frikvarter i cykelsadlen klarer hjernen og giver både energi og motion – og det er en god modvægt til de mange timer, som moderne børn bruger på skolebænken og foran TV, computer eller tablet.

Cyklerne skal kunne holde til den ofte hårdhændede behandling, børn giver deres cykler. Og som forældre er det vigtigt at vide, at barnets cykel kan holde til at blive brugt hver dag, og at udstyret er i orden. Alle BIKERZ er udstyret med fodbremse og den ekstra fælgbremse på forhjulet, fastmonteret lås, støtteben og batteribaglygte - men er ellers individuelt tilpasset i kørestil og design. BIKERZ RETRO-cyklerne har styr der støtter en opret kørestilling, hvor STD er monteret med et styr med en let stigning for at understrege en mere sportslig kørestil.

EN BIKERZ BØRNECYKEL FRA KILDEMOES ER ET GODT OG FORNUFTIGT VALG, NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK TIL VORES BØRN.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

I FILMEN KAN DU SE NOGLE AF DE DETALJER, DER ER KENDETEGNENDE FOR LOGIC CYKLER...

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME ENDNU TÆTTERE PÅ ALLE DE LÆKRE DETALJER PÅ BØRNECYKLERNE.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

ET LIV I BEVÆGELSE

En halv times motion om dagen for voksne og en time for børn - så lidt skal der til for at leve længere og sundere. Alligevel kniber det for flere og flere at nå dette i en travl og presset hverdag.

Læs mere om et liv i mere bevægelse

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere