Der er egentlig ikke så meget at sige om vores CITY cykler. Det er trods alt “kun” cykler. Lidt mere komfortable end de fleste andre cykler. Og med en del flere praktiske detaljer, som alle passer til stilen. Og til dig. Som er helt din egen.

VELKOMMEN TIL CITY 2018

NÅR DU VÆLGER EN CITY CYKEL, FÅR DU EN BEHAGELIG OG STILSIKKER CYKEL MED KOMFORT OG KLASSISK DESIGN I HØJSÆDE.

CITY-cyklerne er konstrueret til en opret kørestilling, hvilket kombineret med den tilpassede styrbredde fremmer styreegenskaber og øger kørekomfort. Fodbremsen, bagagebæreren, den lukkede kædekasse eller specialdesignede kædeskærm og den komfortable sadel er med til at fuldende følelsen af en cykel med styr på det hele.

I CITY-serien kan du vælge mellem forskellige cykel steltyper, alle med fodbremse for fuld kontrol. Komfortstyr med ergonomiske håndtag passer til den opretsiddende kørestilling og på flere af CITY-modellerne kan styrets stilling tilpasses ved hjælp af den justerbare frempind. Alle CITY cykler er udstyret med forsikrings- og DVN-godkendt lås. Farven på låsen er afstemt cyklens øvrige design. Alle CITY cykler er udstyret med fastmonteret batteribaglygte på bagagebæreren.

CITY ER KOMFORTABLE OG ELEGANTE CYKLER MED OPRET KØRESTILLING, HVER OG ÉN MED INDIVIDUELT TILPASSET UDSTYR.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

I FILMEN KAN DU SE NOGLE AF DE DETALJER, DER ER KENDETEGNENDE FOR LOGIC CYKLER...

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME ENDNU TÆTTERE PÅ ALLE DE LÆKRE DETALJER PÅ CITY CYKLERNE.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler