DET ER IKKE EN FORVENTNING.
DET ER ET KRAV.

Tro på, at dagen lever op til alle dine forventninger. Håb på, at trafikken bare glider, som den skal. Men forlang, at din cykel præsterer, når det kræves. Når du kræver det. Friktionsløst og ubesværet. Hurtigt og kontant. Det er da ikke for meget at bede om. Det er bare et krav om kompromisløs præstation.
DÉT ER KILDEMOES.

about-img

LOGIC er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling og smalle dæk, individuelt designet i stelgeomeri og udtryk.

På LOGIC-cyklerne får du en fremadrettet siddestilling, hvilket gør, at du kører hurtigere, og belastningen af ryg, skuldre og nakke under kørslen reduceres. Jo kortere og stejlere cyklens stel er, som på LOGIC, jo mere levende og hurtig føles cyklen. Hvis du ønsker mere oprejst kørestilling og mere komfort, skal du vælge en mere klassisk cykel som STREET, CITY eller URBAN. I LOGIC-serien kan du vælge mellem LOGIC HYPER, LOGIC SPORT, LOGIC STARDUST og LOGIC ADVENTURE. Der er flere kombinationer mellem både indvendige og udvendige gear samt forskellige bremsetyper som rullebremser, V-bremser eller skivebremser. Generelt er cykler med indvendige gear og rullebremser tungere end udvendige gear og V-bremser, men til gengæld mindskes behovet for vedligeholdelse. Med udvendige gear udnytter du derimod dine kræfter til optimal fremdrift. Som noget nyt er enkelte af vores LOGIC ADVENTURE-modeller udstyret med remtræk, som er lavet i carbon (kulfiber). Der er mange fordele ved remtrækket. Det kræver stort set ingen vedligeholdelse, så du slipper for at smøre med olie. Sten og skidt sætter sig ikke så nemt fast, remtrækket ruster ikke, og det er utroligt slidstærkt. Du får en behagelig "blød og jævn" køreoplevelse, fordi remtrækket trækker med et mere konstant træk, og så er det nærmest lydløst. 

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS