Her er en STREET-cykel. En ganske almindelig cykel. Eller... Egentlig er den som to helt almindelige cykler. For her er sport forenet med komfort. Og det er jo ikke helt almindeligt. Ligesom at alle de lækre detaljer nok heller ikke er helt almindelige.

VELKOMMEN TIL STREET 2018

NÅR DU VÆLGER EN STREET CYKEL, FÅR DU EN CYKEL, DER ER FULDT UDSTYRET, LET, HURTIG OG SPORTY UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED DE PRAKTISKE DETALJER.

Fælles for alle STREET-modeller er en lettere fremadrettet kørestilling, som giver en følelse af fremdrift uden at ligge helt frem over styret - og med bagagebærer, lås, skærme, kædeskærm, støtteben og baglygte får du en fuldt udstyret cykel, som samtidig ruller let på de ikke helt smalle dæk. STREET har gode styreegenskaber på grund af en længere afstand mellem hjulene end på en sportscykel.

STREET-cyklerne er udstyret med forskellige bremsetyper, som passer til den enkelte cykels øvrige egenskaber. Hvis du ønsker fodbremse, skal du vælge STREET FLOW, hvor du på STREET SPORT-modellerne får vedligeholdelsesfrie rullebremser. SPORT fås både med indvendige og udvendige gear. Vælg mellem indvendige næsten vedligeholdelsesfrie gear eller udvendige gear, hvor du får optimal udnyttelse af dine kræfter p.g.a. direkte transmission. D.v.s. der går ingen kraft tabt i gearsystemet, som ved indvendige gear.

PÅ EN STREET-CYKEL ER DER MULIGHED FOR EN HURTIGERE FREMDRIFT END PÅ FX. CITY-MODELLERNE, HVOR DER ER LAGT MERE VÆGT PÅ KOMFORT END PÅ FART.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

I FILMEN KAN DU SE NOGLE AF DE DETALJER, DER ER KENDETEGNENDE FOR LOGIC CYKLER...

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME ENDNU TÆTTERE PÅ ALLE DE LÆKRE DETALJER PÅ STREET CYKLERNE.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler