DET HANDLER IKKE OM FÆRDSEL.
DET HANDLER OM FLOW.

Du ved, hvor du er på vej hen. Dit mål er defineret. Så sæt dig op og nyd turen. Eller stå af ræset et kort øjeblik. Vær i nuet - og nyd det. For flowet skabes i det fokus, du har på det, du foretager dig lige nu. Så du uanstrengt og spontant kan styre mod dit mål. Lige med det samme. Eller lige om lidt. Du styrer. Det er dit flow.
DET ER DIN KILDEMOES.

about-img

STREET er fuldt udstyrede, lette og sporty cykler med fokus på praktiske detaljer.

STREET-serien er for dig, som ønsker en let, hurtig og sporty cykel uden at gå på kompromis med de praktiske detaljer. Fælles for alle STREET-modeller er en lettere fremadrettet kørestilling, som giver en følelse af fremdrift, uden at du ligger helt foroverbøjet hen over styret. De fleste modeller er udstyret med bagagebærer, lås, skærme, kædeskærm, støtteben og baglygte, så du får en fuldt udstyret cykel, som samtidig ruller let på de ikke helt smalle dæk. STREET har gode styreegenskaber på grund af en længere afstand mellem hjulene end på en sportscykel.

STREET-cyklerne er udstyret med forskellige bremsetyper, som passer til den enkelte cykels øvrige egenskaber. Hvis du ønsker fodbremse, skal du vælge STREET FLOW eller STREET CASUAL, imens du på STREET SPORT-modellerne får vedligeholdelsesfrie rullebremser. 

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS