Måske er URBAN bare en cykel. Som alle andre cykler. Bortset fra at lige denne her cykel får dig frem med stil. God stil. Din stil. Men ja, bare en cykel. Med lækre og nøje udvalgte detaljer.

VELKOMMEN TIL URBAN 2018

NÅR DU VÆLGER EN URBAN CYKEL, FÅR DU EN CYKEL, DER MATCHER DIN INDIVIDUALITET. I STIL OG KØRESTIL. OG SÅ ER DEN BARE LIDT ANDERLEDES.

URBAN-serien rummer det hele. Hvad enten du er til en sporty cykel med fremadrettet kørestil eller til den mere magelige stil med opret kørestilling. Uanset, så vil du med en URBAN cykel fra Kildemoes skille dig lidt ud fra mængden. I URBAN-serien finder du cykler, der forener crossbiken med bycyklen, klassiske cykler i nyfortolkede moderne udgaver, og sporty cykler til en mere rå kørestil.

URBAN-cyklerne er udstyret med forskellige bremsetyper, som passer til den enkelte cykels øvrige egenskaber. Fodbremsen kombineret med fælgbremsen giver fuld bremsekontrol og minimal vedligeholdelse. Rullebremserne er næsten vedligeholdelsesfrie, men lidt tungere. Uanset hvilken URBAN-model, du vælger, er alle detaljer på cyklen er tilpasset cyklens øvrige komponenter i udformning og materiale med fokus på geometri og køreegenskaber.

MED FOKUS PÅ DESIGN, ERGONOMI OG MODE ER DER PÅ URBAN FORETAGET SMÅ JUSTERINGER I FORHOLD TIL ANDRE KILDEMOES CYKLER AF SAMME TYPE.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

I FILMEN KAN DU SE NOGLE AF DE DETALJER, DER ER KENDETEGNENDE FOR LOGIC CYKLER...

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME ENDNU TÆTTERE PÅ ALLE DE LÆKRE DETALJER PÅ URBAN CYKLERNE.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler