DET ER IKKE EN CYKEL.
DET ER EN TIDSMASKINE.

Den har været helt tilbage i 1942. Har fulgt rigtig mange af os op gennem barndommen, Ungdommen Og voksenlivet. Den har sikkert fulgt vores forældre. Måske endda vores bedsteforældre. Og den vil sikkert også følge vores børn på deres tidsrejse. Den har skabt liv i bevægelse gennem flere generationer.
DET ER EN KILDEMOES.

about-img

CITY er komfortable og elegante cykler med opret kørestilling - hver og én med individuelt tilpasset udstyr.

CITY-modellerne er for dig, som ønsker en stilsikker, klasissk cykel med fokus på komfort og praktik. CITY-cyklerne er konstrueret til en opret kørestilling, hvilket, kombineret med den tilpassede styrbredde, fremmer styreegenskaber og øger kørekomfort. Fodbremsen, den lave indstigningshøjde (lavest på SHOPPING-modellen), bagagebæreren, den lukkede kædekasse eller specialdesignede kædeskærm og den komfortable sadel er med til at fuldende følelsen af en cykel med styr på det hele.

I CITY-serien kan du vælge mellem mange forskellige flotte steltyper - alle udstyret med fodbremse for fuld kontrol. Komfortstyr med ergonomiske håndtag passer til den opretsiddende kørestilling og på flere af CITY-modellerne kan styrets stilling tilpasses ved hjælp af den justerbare frempind. Alle CITY-cykler er udstyret med forsikrings- og DVN-godkendt lås. Farven på låsen er afstemt cyklens øvrige design. Alle CITY cykler er udstyret med fastmonteret batteribaglygte på bagagebæreren.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS