DET ER IKKE ET TRANSPORTMIDDEL.
DET ER ET UDTRYKSMIDDEL.

Valget er dit eget. Du kan vælge at skabe dit eget udtryk. Finde din egen stil. Finde det rigtige udtryk. Og gøre det rigtige indtryk. Eller du kan vælge at være ligeglad - og bare være helt dig selv. På en cykel, der bare er helt sin egen. Det er stadig et valg. Det er dit valg.
DET ER DIN KILDEMOES.

about-img

URBAN-modellerne har fokus på design, ergonomi og mode. Kendte modeller fra Kildemoes programmet har fået et twist, som gør dem endnu mere spændende og unikke. 

URBAN-serien rummer det hele. Hvad enten du er til en sporty cykel med fremadrettet kørestil eller til den mere magelige stil med opret kørestilling, så vil du med en URBAN-cykel fra Kildemoes skille dig lidt ud fra mængden med en cykel, som matcher din personlige stil og udtryk. I URBAN-serien finder du cykler, der forener crossbiken med bycyklen, klassiske cykler i nyfortolkede moderne udgaver, og sporty cykler til en mere rå kørestil.

URBAN-cyklerne er udstyret med forskellige bremsetyper, som passer til den enkelte cykels øvrige egenskaber. Fodbremsen kombineret med fælgbremsen giver fuld bremsekontrol og minimal vedligeholdelse. Rullebremserne er næsten vedligeholdelsesfrie, men lidt tungere. Uanset hvilken URBAN-model, du vælger, er alle detaljer på cyklen er tilpasset cyklens øvrige komponenter i udformning og materiale med fokus på geometri og køreegenskaber.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS