DET ER IKKE ET STED.
DET ER EN FØLELSE.

Du kender følelsen. At nå i mål. At overvinde udfordringen i dig selv. At klare det. Helt selv. Eller næsten selv. Din cykel og dig har nået målet. Men målet er ikke et sted. Det er den følelse af uovervindelighed og styrke, du mærker i dig selv. Det er stolthed. Og selvstændighed.
DET ER KILDEMOES.

about-img

INTRUDER er mountainbikes til børn og unge hele vejen op gennem skoletiden - også efter konfirmationen.

INTRUDER-serien byder på cykler til børn og unge fra ca. 5 år og opefter. INTRUDER-modellerne er til den seje dreng eller pige, som godt kan lide et "råt look", og som ønsker en robust og slidstærk cykel. Cyklerne fås med udvendige eller indvendige gear alt efter alder og model. Vælg mellem modeller med forskellige bremsetyper, med eller uden suspension forgaffel og ekstra lette cykler. INTRUDER-cyklerne er ikke udstyret med lås, skærme og bagagebærer, men er forberedt til montering af disse dele.

INTRUDER 467-01 til de unge voksne er udstyret med indvendige gear og med 27.5” hjul, som er lidt større end traditionelle mountainbikehjul. Denne lidt specielle størrelse giver mere udnyttelse af dine kræfter, da hver omgang på hjulet, bringer dig længere fremad. Styrbredden er tilpasset den enkelte model. Alle INTRUDER-cykler er monteret med styr med en let stigning, hvilket sikrer en mere opret kørestilling og dermed fuld kontrol over cyklen uanset terræn.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
BIKERZ
Intruder
MTB

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS