Her er en næsten helt almindelig MTB. Ikke rigtig noget specielt ved den. Bortset fra, at den er helt ualmindeligt robust og slidstærk. Og har features, der gør den lidt sjovere at køre på. Så “bare” en MTB. Der passer perfekt til dig.

VELKOMMEN TIL INTRUDER 2018

INTRUDER ER MOUNTAINBIKES TIL BØRN OG UNGE, HELE VEJEN OP GENNEM SKOLETIDEN - OGSÅ EFTER KONFIRMATIONEN.

INTRUDER-serien byder på cykler til børn og unge fra 5 år og opefter. Cyklerne fås med udvendige eller indvendige gear alt efter alder og model. Vælg mellem modeller med forskellige bremsetyper, med eller uden suspension forgaffel, ekstra lette cykler eller den ekstra seje BMX FATBIKE. INTRUDER cyklerne er ikke udstyret med lås, skærme og bagagebærer, men er forberedt til montering af disse dele.

INTRUDER 167 og 187 til de unge voksne er udstyret med indvendige gear og med 27.5” hjul, som er lidt større end traditionelle mountainbike- hjul. Den nye størrelse giver mere udnyttelse af dine kræfter, da hver omgang på hjulet, bringer dig længere fremad. Styrbredden er tilpasset den enkelte model. Alle INTRUDER cykler er monteret med styr med en let stigning, hvilket sikrer en mere opret kørestilling og dermed fuld kontrol over cyklen uanset terræn.

EN BIKERZ BØRNECYKEL FRA KILDEMOES ER ET GODT OG FORNUFTIGT VALG, NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK TIL VORES BØRN.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

I FILMEN KAN DU SE NOGLE AF DE DETALJER, DER ER KENDETEGNENDE FOR LOGIC CYKLER...

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME ENDNU TÆTTERE PÅ ALLE DE LÆKRE DETALJER PÅ MTB CYKLERNE.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

ET LIV I BEVÆGELSE

En halv times motion om dagen for voksne og en time for børn - så lidt skal der til for at leve længere og sundere. Alligevel kniber det for flere og flere at nå dette i en travl og presset hverdag.

Læs mere om et liv i mere bevægelse

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere