AVS: Simpelt, smart og sikkert system

Flere af Kildemoes' cykler er udstyret med det smarte AVS-system, som gør det muligt for dig at fastgøre din bagage eller din kurv med ét enkelt klik. 

Du kender sikkert alt for godt til besværet med at fastgøre og sikre din bagage med stropper, så tasker og poser ikke falder af under kørslen. Med det smarte AVS-system slipper du for at huske stropper og bøvle med at få dem spændt omkring din bagage. Det er en sikker og nem måde at transportere din bagage på. 

Med ét enkelt klik kan du fastgøre din bagage eller en kurv. Det kræver blot, at din taske eller kurv - samt bagagebærer - er udstyret med systemet. Flere af Kildemoes' cykler er udstyret med systemet, og du har mulighed for at tilkøbe tasker og kurve i forskellige designs og størrelser. I udvalget finder du alt lige fra sportstasker til mere klassiske dametasker. Nederst på siden kan du se et lille udvalg af de smarte AVS-produkter. 

Er din cykel ikke udstyret med det smarte system? Det er muligt at tilkøbe en AVS-bagabærer eller en adapter, som kan monteres på din nuværende bagagebærer. AVS-bagagebæreren kan også bruges på traditionel vis, som du kender det fra "den almindelige bagagebærer".
 

images-1

 

Et lille udvalg af de smarte AVS-produkter. Det er muligt at finde kurve og tasker, som passer til dine behov, og som naturligvis også matcher din cykel og din personlige stil. 

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS