dit barns sikkerhed betyder alt 

Børnehjelm i lækkert design - særligt tilpasset et barnehoved for ekstra sikkerhed

"BOO" fra TEC er en børne- og juniorhjelm udviklet i samarbejde med læger. Hjelmen er udviklet til og særligt tilpasset et barnehoved. Traditionelle børnehjelme er typisk udviklet til voksne og derefter skaleret ned i børnestørrelse. 

HJELMEN ER UDSTYRET MED:

MIPS-INDLÆG: MIPS er en forkortelse for 'Multi-directional Impact Protection System'. MIPS er betegnelsen for en teknologi, der tager højde for, hvordan et hoved kan ramme jorden eller andre overflader ved et styrt på cyklen. Teknologien blev udviklet af en gruppe forskere i biomekanik og neurovidenskab. Helt konkret så består MIPS-teknologien af et lag inde i cykelhjelmen (en skal), som kan bevæge sig uafhængigt af hjelmens ydre skal. MIPS-indlægget har den funktion, at det afleder de stød, hovedet får ved et styrt.

Hjelme med MIPS sørger for, at hjelmen kan bevæge sig uafhængigt af hovedet. MIPS-indlægget bliver siddende fast om hovedet, imens den resterende del af hjelmen roterer eller glider udenom/ovenpå indlægget efter de bevægelser, som sker ved slag. Traditionelle hjelme, uden MIPS, bevæger sig i samme retning som hovedet og er lavet med udgangspunkt i fald fra visse vinkler. Det betyder derfor, at disse hjelme ikke tager højde for andre skæve vinkler, som hovedet kan ramme jorden fra. MIPS-teknologien sørger altså for, at hjelmen altid yder den optimale beskyttelse. Undersøgelser har vist, at MIPS-indlægget reducerer nedslagskraften med 40% sammenlignet med hjelme uden MIPS.

STYRTBØJLE: Med hjelmen følger en styrtbøjle, som kan monteres/afmonteres efter ønske. Styrtbøjlen skal mindske kraften i de slag, som ellers ville gå ud over tænder og underansigt.

BAGLYGTE: Hjelmen er bagpå udstyret med en baglygte, som kan supplere den baglygte, som er monteret på cyklen. 

JUSTERINGSRING: Hjelmen er udstyret med en justeringsring, som spænder rundt om hele hovedet og dermed giver en bedre pasform.

JUSTERBART SIDESPÆNDE: Det justerbare sidespænde sikrer, at remmene altid hænger rigtigt. 

HJELMHUE: Der medfølger en hjelmhue, som kan bruges under hjelmen, når det er koldt. Hjelmhuen passer bedre under hjelmen end en almindelig hue, og den er altså med til at sikre, at hjelmen stadig sidder korrekt.

HJELMEN FINDES I DE VISTE FARVER OG FÅS I FORSKELLIGE STØRRELSER. KONTAKT DIN NÆRMESTE KILDEMOES-FORHANDLER FOR AT HØRE MERE ELLER BESTILLE HJELMEN. 
 

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS