brug hjelmen

Over halvdelen af alle cykelulykker medfører hovedskader. Mange af skaderne kan undgås med en cykelhjelm. Cykelhjelmen er derfor lige så vigtig en del af sikkerhedsudstyret som bremser og lygter. Vær et godt forbillede ved selv at køre med cykelhjelm - børn gør ikke, hvad du SIGER, men hvad du GØR.


Køb en godkendt hjelm

Cykelhjelmen skal være CE-mærket. Hvis den også er mærket EN1078 overholder den samtidig EU's standard for cykelhjelme. Mange børn vil hellere bruge skaterhjelme. Disse bør naturligvis også være godkendt.


Skift hjelmen ud ved slag

Hvis hjelmen har fået et kraftigt slag, skal den skiftes ud - også selv om du ikke umiddelbart kan se, at den er beskadiget. Hvis du har en Spectra-cykelhjelm, er du hjulpet godt på vej, da Spectra tilbyder en særlig crash-garanti.


SPECTRA Crash-garanti

Såfremt en Spectra-hjelm , der er købt inden for de sidste 36 måneder, involveres i et uheld, tilbyder Cycleurope Danmark at ombytte til ny hjelm for 50% af forbrugerprisen.

DU SKAL HENVENDE DIG TIL NÆRMESTE SPECTRA-FORHANDLER OG MEDBRINGE FØLGENDE:
- Den beskadigede Spectra-hjelm.
- Købskvittering.
- Beskrivelse af uheldsforløbet.

Erstatningshjelmen, som er nærmest i pris, størrelse og design fra det gældende sortiment, kan herefter købes for 50% af dagsprisen. Der tages forbehold for ændringer i design, layout og farver.
 

Hjelmen er ikke til leg

Lær dit barn at tage hjelmen af efter en cykeltur. Det kan være farligt, hvis barnet klatrer i træer eller legestativer og hjelmen eller remme sætter sig fast.


Hjelmen skal sidde rigtigt

Hjelmen skal sidde så stramt, at barnet ikke kan skubbe den tilbage i nakken. Den skal sidde, så den dækker både panden og baghovedet, og remmene skal slutte tæt til barnets hoved.

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS