BRUG HJELMEN

OVER HALVDELEN AF ALLE CYKELULYKKER MEDFØRER HOVEDSKADER.


Mange af skaderne kan undgås med en cykelhjelm. Cykelhjelmen er derfor lige så vigtig en del af sikkerhedsudstyret som bremser og lygter. Brug også selv cykelhjelm, for børn gør ikke, hvad du siger, men hvad du gør.


KØB EN GODKENDT HJELM


Cykelhjelmen skal være CE-mærket. Hvis den også er mærket EN1078 overholder den samtidig EU's standard for cykelhjelme. Mange børn vil hellere bruge skaterhjelme. Disse bør naturligvis også være godkendt.


SKIFT HJELMEN UD VED SLAG


Hvis hjelmen har fået et kraftigt slag, skal den skiftes ud. Også selv om du ikke umiddelbart kan se, at den er beskadiget. Hvis du har en Spectra cykelhjelm, er du hjulpet godt på vej, da Spectra tilbyder en særlig crash-garanti.


SPECTRA CRASH-GARANTI


Såfremt en Spectra hjelm , der er købt indenfor de sidste 36 måneder, involveres i et uheld, tilbyder Cycleurope danmark at ombytte til ny hjelm for 50% af forbrugerprisen.

DU SKAL HENVENDE DIG TIL NÆRMESTE SPECTRA FORHANDLER OG MEDBRINGE FØLGENDE:
- den beskadigede Spectra hjelm
- købskvittering
- beskrivelse af uheldsforløbet

Erstatningshjelmen, som er nærmest i pris, størrelse og design fra det gældende sortiment, kan herefter købes for 50% af dagsprisen. Der tages forbehold for ændringer i design, layout og farver.


HJELMEN ER IKKE TIL LEG


Lær dit barn at tage hjelmen af efter en cykeltur. Det kan være farligt, hvis barnet klatrer i træer eller legestativer og hjelmen eller remme sætter sig fast.


HJELMEN SKAL SIDDE RIGTIGT


Hjelmen skal sidde så stramt, at barnet ikke kan skubbe den tilbage i nakken. Den skal sidde, så den dækker både panden og baghovedet, og remmene skal slutte tæt til barnets hoved.

 

Nyt design - nu med Click & Connect!

Nyt look og nye funktioner. Velkommen til kildemoes.dk 2017, hvor du nu kan sende en forespørgsel på en cykel direkte til din lokale Kildemoes forhandler via vores hjemmeside. Vi håber, det gør det lettere for dig at få fat i din drømmecykel.

Læs mere

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.
Læs mere

FAQ:

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop det, du leder efter.

Læs mere