CYKELTYVERI

Mange er hver dag afhængige af en funktionel cykel for at komme på arbejde, i skole, til fritidsaktiviteter mm. Det er cykeltyvene desværre ligeglade med! Her kan du læse lidt om, hvad du skal gøre, hvis du er blandt de uheldige, der får stjålet din cykel.

Når du køber din cykel monteret med en godkendt lås, vil der medfølge et låsekort. Låsekortet er dokumentation for, at låsen er en godkendt lås. En godkendt lås er en forudsætning for erstatning hos langt de fleste forsikringsselskaber. Husk altid at skrive cyklens stelnummer på låsekortet umiddelbart efter, at du har købt cyklen. Når cyklen er væk er stelnummeret det også. Opbevar så låsekortet et sikkert og lettilgængeligt sted, så du kan huske hvor det er. Din kvittering skal oftest sendes med til forsikringsselskabet ved tyveri - så gem denne sammen med dit låsekort.
 

FORSIKRING AF DIN CYKEL

Tyveri af en cykel erstattes som regel af en indboforsikring. Der kan være undtagelser, som eksempelvis hvis cyklen har en høj værdi, men er du i tvivl, så forhør dig hos dit forsikringsselskab. Vær også opmærksom på en eventuel selvrisiko. Alle under 21 år er dækket under forældrenes indbo- eller ansvarsforsikring - også hvis man flytter hjemmefra, blot man bor alene. Bor man ikke alene, f.eks. har barn eller bor i parforhold, eller er fyldt 21 år, er det en god idé at få lavet en indbo- og ansvarsforsikring.

Når uheldet er ude, skal du naturligvis melde cykeltyveriet til politiet samt til dit forsikringsselskab. Du kan anmelde cykeltyveri til politiet online. Det samme tilbyder de fleste forsikringsselskaber.
 

CYKELKAMPAGNER

”Vi cykler til arbejde” og ”Vi cykler til skole” er blot nogle få eksempler på de mange kampagner, som organisationer, institutioner og kommuner landet over udvikler i disse år. Hold øje med disse aktiviteter og deltag sammen med kolleger og familie. Det er en god start på et liv i bevægelse.
 

LÆS MERE OM BL.A. CYKELTYVERIER PÅ WWW.STOPINDBRUD.DK

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler