cykeltyveri

Mange er hver dag afhængige af en funktionel cykel for at komme på arbejde, i skole, til fritidsaktiviteter mm. Det er cykeltyvene desværre ligeglade med! Her kan du læse lidt om, hvad du skal gøre, hvis du er blandt de uheldige, der får stjålet din cykel.

Når du køber din cykel monteret med en godkendt lås, vil der medfølge et låsekort. Låsekortet er dokumentation for, at låsen er en godkendt lås. En godkendt lås er en forudsætning for erstatning hos langt de fleste forsikringsselskaber. Husk altid at skrive cyklens stelnummer på låsekortet umiddelbart efter, at du har købt cyklen. Når cyklen er væk er, stelnummeret det også. Opbevar så låsekortet et sikkert og lettilgængeligt sted, så du kan huske, hvor det er. Din kvittering skal oftest sendes med til forsikringsselskabet ved tyveri - så gem denne sammen med dit låsekort.
 

Forsikring af din cykel

Tyveri af en cykel erstattes som regel af en indboforsikring. Der kan være undtagelser, som eksempelvis hvis cyklen har en høj værdi, men er du i tvivl, så forhør dig hos dit forsikringsselskab. Vær også opmærksom på en eventuel selvrisiko. Alle under 21 år er dækket under forældrenes indbo- eller ansvarsforsikring - også hvis man flytter hjemmefra - blot man bor alene. Bor man ikke alene, hvis man f.eks. har barn, bor sammen med en kæreste eller er fyldt 21 år, er det en god idé at få lavet en indbo- og ansvarsforsikring.

Når uheldet er ude, skal du naturligvis melde cykeltyveriet til politiet samt til dit forsikringsselskab. Du kan anmelde cykeltyveri til politiet online. Det samme tilbyder de fleste forsikringsselskaber.


Læs mere om bl.a. cykeltyverier på www.stopindbrud.dk

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS