facts om elcykleN

Her får du 5 hurtige, vigtige facts om elcyklens udstyr og funktioner. 

 

MAX. HASTIGHED

Elcyklens motor må yde hjælp op til 25 km/t, men kun når du træder i pedalerne. Den slår automatisk fra, når hastigheden når de 25 km/t. 

 

BATTERITYPE

Vores elcykler er udstyret med enten et 8,8 Ah batteri, 11,6 Ah batteri eller 14,0 Ah batteri. Det afhænger af, hvilken model du vælger. Det er dog muligt at tilkøbe et større batteri, hvis du ønsker at opgradere til et batteri med en længere rækkevidde. 

 

RÆKKEVIDDE 

Der er mange faktorer, som har betydning for batteriets rækkevidde, dvs. distancen du kan køre på en opladning. Det afhænger bl.a. af vejen: Hvilket underlag du kører på, og hvilket terræn du kører i mv. Er der mange start/stop, som der ofte er i forbindelse med bykørsel. Vejret spiller også en rolle, da lave temperaturer kan nedsætte batteriets ydeevne. Cyklistens vægt og oppakning har også stor betydning. Endeligt afhænger rækkevidden også af, hvilket batteri der sidder på elcyklen (høj kapacitet = længere rækkevidde). 

 

LADETID

Ladetiden er ca. 4-8 timer afhængig af batteriets størrelse/kapacitet. Når du bruger din elcykel på daglig/ugentlig basis, skal du hver 2. måned huske at oplade batteriet i 24 timer for at stabilisere batteriets celler. Undgå at lade batteriet sidde i opladeren i mere end 24 timer. 

 

WALK ASSIST 

Walk-assist er en funktion på elcyklen, som giver dig mulighed for at få hjælp fra motoren til f.eks. at trække cyklen op ad stejle stigninger eller kælderskakten. Walk-assist-funktionen aktiveres nemt ved at trykke på en knap på displayet. 

 

 
 
  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS