Sommer = is

Sommer = is og på en god sommer MANGE is. Det skal der være plads til, men er du alligevel en af dem, som gerne vil vide, hvordan kalorieregnskabet og det efterfølgende "forbrænd-sommerens-mange-is-regnestykke ser ud, så giver vi dig her et lille indblik.

Lad os tage udgangspunkt i et meget sandsynligt eksempel. Bestiller du f.eks. en gammeldags isvaffel med 3 kugler is, lad os sige nougat, chokolade, vanilje og naturligvis også med guf, flødebolle og syltetøj, så indtager du ca. 623 kcal. Vejer du 85 kg, skal du, for at forbrænde isvaflen, hoppe op på din cykel og cykle ca. 23 km i et jævnt/moderat tempo. Du forbrænder ca. 0,33 kalorier pr. kilo kropsvægt pr. kilometer. 

Formel: 0,33 kalorier x kilo kropsvægt x pr. kilometer (0,33 x 85 x 23 = 645 kcal).

Nøjes du med en softice med krymmel, slipper du mere nådigt og indtager kun 228 kcal. Vejer du f.eks. 70 kg, skal du, for at forbrænde de ekstra kalorier, hoppe op på cyklen og cykle ca. 10 km i et jævnt/moderat tempo.

Formel: 0,33 x kilo kropsvægt x pr. kilometer (0,33 x 70 x 10 = 231 kcal ).  

Så kan du selv holde regnskab med sommerens "iskalorieregnskab". Må vi foreslå en cykeltur frem og tilbage til ishuset - måske skal du tage en større omvej på vej hjem? Det kan du selv prøve at regne dig frem til;)

 
 
  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS