SOMMER, SOL, KILDEVAND & KILDEMOES - 5 sommertips til gode cykeloplevelser 

Mange danskere cykler hver dag til og fra skole eller arbejde, men nu hvor sommeren er over os, er der måske tid til og mulighed for, at cyklen kan bruges på en anden måde, eller bringe dig og dine eventuelle børn andre steder hen, så du/I får en masse gode ferie- og cykeloplevelser. 

1. PEP BØRNECYKLEN OP

Mange husker sikkert nostalgisk tilbage på deres egen barndom, hvor man satte et stykke pap fast på baghjulet med en klemme. Når de små træder i pedalerne, laver den en sej lyd. Det kan der snildt gå mange timers leg med. Pigerne vil helt sikkert elske at pynte deres cykler med blomster, så cyklen får et fint og unikt udtryk. I kan også pifte cyklen op med en ny sej/sød ringeklokke. 

 

2. SKYGGE OG HYGGE I SKOVEN MED HELE FAMILIEN 

Bliver sommeren lige så varm som sidste år, kan det være, at der er dage, hvor det bliver liiidt for vamt at ligge på stranden, så skal du og familien måske i stedet søge skygge og hygge i skoven. Der findes heldigvis masser af skønne skovområder i Danmark, så det er blot at pakke madkurven, hoppe op på cyklerne og finde et sted, hvor I kan have en lille picnic.  Så kan I altid tage en dukkert senere på dagen, hvor solen er mindre skarp. 

 

3. TAG PÅ CYKELTUR RUNDT OMKRING I DANMARK 

Der findes mange gode og smukke cykelruter rundt omkring i landet. Mange af ruterne kan du køre på en enkelt dag. Der findes både kortere og længere ruter. Du kan f.eks. tage en rundtur på cykel i hovedstaden, eller du kan tage på en af de forskellige panoramaruter, som fører dig gennem noget af Danmarks smukkeste natur og spændende seværdigheder. Læs mere om de forskellige ruter på Visit Denmarks hjemmeside.

 

4. LÆR DIT BARN AT CYKLE - CYKELTRÆNING MED DIT BARN 

Det er vigtigt at have god tid og ro, når barnet skal lære at cykle. I sommerperioden er der ofte mere tid og større overskud - samt dejligt vejr. Det er vigtigt, at barnets cykel har den rigtige størrelse. Barnet skal kunne nå jorden med begge fødder. Derudover skal sikkerheden selvfølgelig være i orden, så på med cykelhjelmen. Start med at øve på et lukket område - uden trafik. Barnet skal lære at holde balancen, kigge bagud og til siden, række hånden ud, stoppe op osv., inden barnet kommer ud på trafikerede veje og stier. Du kan læse mere her: https://www.kildemoes.dk/dk/godt-at-vide/boern-i-trafikken-167/

 

5. CYKELLEGE FOR HELE FAMILIEN 

På Cyklistforbundets hjemmeside kan du finde masser af inspiration til sjove cykellege, så børnene får styrket deres motorik og koordination på cyklen samtidigt med, at de har det sjovt. Der findes f.eks. cykelstopdans, ringridning, halefanger, forhindringsbanen og mange flere. 

 

 
  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS