har du styr på styret?

Flere af Kildemoes' cykler er udstyret med en smart og praktisk styrlås, så du med ét enkelt 'drej' kan fastlåse styret.

Du kender det sikkert alt for godt: Fyldte indkøbsposer, den store dametaske og børnenes oppakning. Det fylder alt sammen godt op i cykelkurven. Det er praktisk med en stor, rummelig kurv foran, men det er knapt så praktisk, når man skal parkere cyklen med en fyldt og tung kurv, da styr og forhjul har det med at dreje rundt, så cyklen vælter. Hvis du kan nikke genkendende til den situation, bør du overveje at kigge efter en cykel med styrlås.

En del af Kildemoes' cykler er udstyret med den smarte styrlås , så du nemt - med blot et enkelt 'drej' - kan fastlåse styret, når du parkerer cyklen. På den måde kan du altså undgå, at cyklen vælter, bliver ridset og at din bagage falder ud. Det er lige så nemt, når du skal låse styrlåsen op igen. Det kræver også blot et enkelt 'drej' til den modsatte side. Det er fint markeret på cyklens styrlås med låseikoner, samt en rød og grøn farve, som symboliserer henholdsvis lås og ulåst.

Hvis du vil se nærmere på en cykel med styrlås, skal du kigge på vores CITY og CITY URBAN-modeller. Derudover er flere af vores elcykler i samme serie også udstyret med en styrlås. 

Nedenfor kan du se en video, som viser, hvordan styrlåsen fungerer, og hvor nem den er at anvende. 

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS