VÆGT PÅ CYKLER

Alle vores Kildemoes cykler er lavet på aluminium stel for at holde vægten nede i forhold til cykler med stålstel.Tag hen til din nærmeste cykelhandler og få en prøvetur på cyklen. Du vil blive overrasket over, hvor let vores cykler ruller.
 

UDSTYR VEJER

Hvis du har brug for en let cykel, fordi du skal løfte den ud og ind ad S-Tog, eller op og ned ad kælderskakten, så skal du kigge efter en cykel med så lidt udstyr som muligt. Bagagebærer, skærme, kurve, kædeskærm osv. vejer godt til på en cykel.

Derudover er der bremser og gearnav, som også kan give store udslag på vægten. 

En cykel med udvendige gear og fælgbremser vejer mindre end en cykel med indvendige gear og fod- eller rullebremse.

Selve udformningen af stellet har også lidt at sige. En shopping cykel med kraftige rør vejer mere end en mere sporty cykel med tyndere rør.

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler