HERRECYKLER I DETALJER:

OM LOGIC

NÅR DU VÆLGER EN LOGIC CYKEL, FÅR DU EN CYKEL PÅ SMALLE DÆK, SOM GØR, AT DU GLIDER LET GENNEM TRAFIKKEN ELLER UD AF LANDEVEJEN.


På LOGIC-cyklerne får du en fremadrettet siddestilling, hvilket gør, at du kører hurtigere, og belastningen af ryg, skuldre og nakke under kørslen reduceres. Jo kortere og stejlere cyklens stel er, som på LOGIC, jo mere levende og hurtig føles cyklen. Hvis du ønsker mere oprejst kørestilling og mere komfort, skal du vælge en mere klassisk cykel som STREET, CITY eller URBAN.

I LOGIC-serien kan du vælge mellem LOGIC FLOW og LOGIC SPORT. Der er flere kombinationer mellem både indvendige og udvendige gear samt forskellige bremsetyper som rullebremser, V-bremser eller skivebremser. Generelt er cykler med indvendige gear og rullebremser tungere end udvendige gear og V-bremser, men til gengæld mindskes behovet for vedligeholdelse. Med udvendige gear udnytter du derimod dine kræfter til optimal fremdrift.

Stelkonstruktionen er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel, og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.


STYR:


Tilpasset LOGIC's direkte kørestil med svagt buk mod rytteren, der skaber ergonomisk korrekt køreposition. Vinklen på den let opadrettede frempind er afpasset cyklens lette og hurtige køreegenskaber.


ERGONOMISKE HÅNDTAG:


Sikrer optimal støtte under kørsel og letter betjening af skiftegreb. Reducerer sovende fingre under kørsel i længere tid.


SKIFTEGREB:


Med tommelfingerskifter, der sikrer, at resten af hånden kan blive på styret under kørsel.
 

FÆLGE:


Aluminiumsfælge med dobbelt bund og rustfrie eger, som er yderligere forstærket i baghjulet. Fælgbåndene er udformet efter den enkelte type fælg for at undgå skader på slanger og dæk.


GEAR:


Vælg mellem indvendige næsten vedligeholdelsesfrie gear eller udvendige gear, hvor du får optimal udnyttelse af dine kræfter p.g.a. direkte transmission. D.v.s. der går ingen kraft tabt i gearsystemet, som ved indvendige gear.


BREMSER: 


LOGIC-modeller med indvendige gear har næsten vedligeholdelsesfrie rullebremser. På LOGIC-modeller med udvendige gear er der enten skivebremser med mere kontant nedbremsning end rullebremser.


SKÆRMSÆT:


På LOGIC SPORT-modeller udstyret med skærme, er disse fremstillet i polycarbonat indfarvet med stellets farve udvendig og anden matchende farve indvendig, som er afstemt øvrige farvedetaljer på cyklen.


KABELFØRING:


Alle bremse- og gearkabler er ført inde i stellet. På steder, hvor kablerne er monteret udvendigt af tekniske hensyn, er de forsynet med yderkabel, som farve-matcher cyklens øvrige design.

 

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler