HERRECYKLER I DETALJER:

OM URBAN

SPORTY, STILIG ELLER KLASSISK OPREJST – OG BARE LIDT ANDERLEDESHvad enten du er til en sporty cykel med fremadrettet kørestil som på URBAN YOB eller URBAN CHIC, eller til den mere magelige stil med opret kørestilling som på URBAN SQUIRE eller URBAN GRACEFUL, så er her muligheden for at skille dig lidt ud fra mængden. Prøv også den helt nye model NUMBERZ, som forener crossbiken med bycyklen.

Med URBAN GRACEFUL og URBAN SQUIRE får de klassiske cykler et twist over i en nyfortolket moderne udgave, men stadig med komforten i højsæde. Detaljer som skærme i stellets farve og en spændende kædeskærm giver cyklen et designmæssigt løft. Skal stilen være mere sporty er det URBAN CHIC og URBAN YOB, der skal vælges. For at skabe optimal kørestilling er den forreste del af stellet gjort en anelse højere end på andre sporty cykler, og på CHIC er der monteret justerbar frempind. NUMBERZ med de bredere dæk passer til den lidt mere rå kørestil.

Alle stelkonstruktioner er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-14764 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Dit stel holder og derfor giver Kildemoes 15 års garanti mod stelbrud.


STELGEOMETRI OG DESIGN:

 

Med fokus på design, ergonomi og mode er der foretaget små justeringer i forhold til andre Kildemoes cykler af samme type. Fx. er den forreste del af cyklen let forhøjet, hvilket giver mindre belastende kørestilling.


SKIFTEGREB:


Med dreje- eller tommelfingerskifter sikres korrekt og hurtigt gearskift. Styr og håndtag er tilpasset cyklens øvrige komponenter i udformning og materiale med fokus på geometri og køreegenskaber.


FREMPIND:


Der er lagt meget vægt på ergonomisk optimal kørestilling på alle 4 modeller. Både GRACEFUL, CHIC og SQUIRE er udstyret med justerbar frempind. YOB og NUMBERZ er med deres sportsgeometriske rammer udstyret med fast frempind.


BREMSER:

URBAN cyklerne er udstyret med forskellige bremsetyper, som passer til den enkelte cykels øvrige egenskaber. Fodbremsen kombineret med fælgbremsen giver fuld bremsekontrol og minimal vedligeholdelse. Rullebremserne er næsten vedligeholdelsesfrie, men lidt tungere.


SKÆRMSÆT:

Spedialdesignet pulverlakeret skærmsæt i farver matchende cyklens farve.


KURV:


Flere af URBAN cyklerne er udstyret med denne nydesignede kurv i kunstrattan med stramme linjer, som passer til cyklernes øvrige design.


HJUL:


Flere cykler er udstyret med højprofilfælge med dobbeltbund. Alle baghjul er monteret med ekstra forstærkede eger.


SADEL:


Retro-design tilpasset cyklernes øvrige designmæssige udtryk, men samtidig komfortabel.