28/02/2017

FLERE LÅSE - ÈN NØGLE

Det er nødvendig at låse din cykel, når du forlader den. Det er også smart at låse sit batteri på elcyklen, så ingen bliver fristet over evne. Så på elcykler har du hidtil været nødt til at bruge to nøgler - én til cykellåsen og én til batterilåsen. Det er heldigvis snart et overstået kapitel. På vores 2017 modeller har vi nemlig sat samme cylinder i cykellås og batterilås, så du kun behøver én nøgle til begge dele. En meget praktisk foranstaltning i et nøglebundt, som kan være temmelig uoverskueligt.

Du kan læse meget mere om vores elcykler på vores elcykel univers, du finder det her:

www.egoing.dk

På egoing.dk finder du alt, hvad der er værd at vide om elcykler fra Kildemoes. Hvis du køber en elcykel, har du også mulighed for at registrere din cykel og tilmelde dig et nyhedsbrev, så du kan blive opdateret, når der er nyheder, produkter eller opdateringer, der kan være relevante for dig.

 

Nyt design - nu med Click & Connect!

Nyt look og nye funktioner. Velkommen til kildemoes.dk 2017, hvor du nu kan sende en forespørgsel på en cykel direkte til din lokale Kildemoes forhandler via vores hjemmeside. Vi håber, det gør det lettere for dig at få fat i din drømmecykel.

Læs mere

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.
Læs mere

FAQ:

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop det, du leder efter.

Læs mere