REGISTRÉR DIN EGOING

“DIN EGOING” ER ET TILBUD OM ENDNU MERE KØREGLÆDE TIL DIG, SOM ELSKER DIN ELCYKEL. JO FLERE OPLYSNINGER VI FÅR OM DIN EGOING ELCYKEL OG HVORDAN DU BRUGER DEN, JO MERE KAN VI MÅLRETTE NYHEDER, TILBUD MM. TIL NETOP DIG.

Når du registrerer din Kildemoes EGOING elcykel har vi mulighed for at kontakte dig, når der f.eks. er vigtige informationer vedr. din EGOING elcykel. Du har desuden mulighed for at modtage gode råd og tips, nyheder og meget mere direkte i din indbakke, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.


NB! Det er selvfølgelig ikke et krav, at du er tilmeldt nyhedsbrevene for at være registreret - og du kan til enhver tid afmelde dette. Dine oplysninger behandles desuden 100% fortroligt og iflg. persondataloven af EGOING og Kildemoes A/S og videregives ikke til tredjepart. Er du allerede tilmeldt, kan du altid redigere din profil og ændre dine oplysninger ved at klikke “Redigér profil” nederst i formularen.

Læs betingelser og vilkår for “DIN EGOING” >
 

Husk mig

 

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

ELSK DIN EGOING ELCYKEL!
REGISTRÉR NU!

“DIN EGOING” er et tilbud om endnu mere køreglæde til dig, som elsker din elcykel.

SE 2018 ELCYKEL-KATALOGET!

Før du vælger en elcykel, er det vigtigt, du gør dig klart, hvad dine krav til cyklen er. Så får du en elcykel, der passer præcis til dig og dine behov. Læs meget mere i kataloget om, hvordan du finder den helt rigtige elcykel.

Se 2018 kataloget her (pdf)