OM KILDEMOES EGOING

I MERE END 70 ÅR HAR KILDEMOES A/S LEVERET CYKLER TIL DANSKERNE. OG MED EGOING ELCYKLER IMØDEKOMMER VI BEHOVET OM EN NEMMERE HVERDAG HOS DEM, SOM HAR LIDT LÆNGERE PÅ ARBEJDE, FRAGTER BÅDE BØRN OG INDKØB PÅ CYKLEN ELLER SOM ØNSKER AT BEVARE BEVÆGELSESFRIHEDEN SELVOM KRÆFTERNE IKKE LÆNGERE RÆKKER SÅ LANGT.


Kort sagt, så er Kildemoes cykler for alle - og vores elcykler er ingen undtagelse.
 

DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE

Med en Kildemoes EGOING elcykel får du kompromisløs kvalitet specificeret til det varierede danske klima - lige fra gearnav til den mindste møtrik.

Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav både internt og til vores leverandører. Alle stel testes systematisk på godkendt laboratorium jf. gældende EN-15194 standard, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Desuden yder Kildemoes A/S 15 års stelbrudsgaranti.
 

ELCYKLER BETALER SIG!

Der er både økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved at skifte bilen ud med en elcykel. Cyklens batteri koster mindre end én krone at lade op, og elcyklen kræver ikke registreringsafgift, grønne afgifter eller lign. Helt i tråd med den globale klimadebat, er elcyklen også yderst miljøvenlig. Det betyder ingen benzin og dermed ingen CO2-udledning.
 

RÅDGIVNING & SERVICE

Hos din lokale Kildemoes EGOING forhandler kan du få en mere dybdegående forklaring og demonstration af de forskellige funktioner. Din forhandler kan også vejlede dig, så du vælger den elcykel, der passer bedst til de krav, du har til en elcykel.

Som en del af vores høje kvalitetskrav har alle vores elcykel-forhandlere gennemgået et særligt EGOING elcykel-undervisningsprogram, så de er godt rustet til at hjælpe dig og yde den bedste rådgivning og service ifht. din nye Kildemoes EGOING elcykel. Derved er alle vores elcykel- forhandlere nu opgraderet til Kildemoes EGOING Servicecentre. Kig efter mærket i vinduet eller ved døren hos din lokale Kildemoes elcykel forhandler.
 

Find nærmeste forhandler

 

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

ELSK DIN EGOING ELCYKEL!
REGISTRÉR NU!

“DIN EGOING” er et tilbud om endnu mere køreglæde til dig, som elsker din elcykel.

SE 2018 ELCYKEL-KATALOGET!

Før du vælger en elcykel, er det vigtigt, du gør dig klart, hvad dine krav til cyklen er. Så får du en elcykel, der passer præcis til dig og dine behov. Læs meget mere i kataloget om, hvordan du finder den helt rigtige elcykel.

Se 2018 kataloget her (pdf)