REGISTRÉR DIN EGOING

“DIN EGOING” ER ET TILBUD OM ENDNU MERE KØREGLÆDE TIL DIG, SOM ELSKER DIN ELCYKEL. JO FLERE OPLYSNINGER VI FÅR OM DIN EGOING ELCYKEL OG HVORDAN DU BRUGER DEN, JO MERE KAN VI MÅLRETTE NYHEDER, TILBUD MM. TIL NETOP DIG.

Når du registrerer din Kildemoes EGOING elcykel har vi mulighed for at kontakte dig, når der f.eks. er vigtige informationer vedr. din EGOING elcykel. Du har desuden mulighed for at modtage gode råd og tips, nyheder og meget mere direkte i din indbakke, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.


NB! Det er selvfølgelig ikke et krav, at du er tilmeldt nyhedsbrevene for at være registreret - og du kan til enhver tid afmelde dette. Dine oplysninger behandles desuden 100% fortroligt og iflg. persondataloven af EGOING og Kildemoes A/S og videregives ikke til tredjepart. Er du allerede tilmeldt, kan du altid redigere din profil og ændre dine oplysninger ved at klikke “Redigér profil” nederst i formularen.

Læs betingelser og vilkår for “DIN EGOING” >
 
?

Ja tak! Jeg vil gerne modtage nyheder, gode tilbud og andet på e-mail.

 

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler

BRUG FOR HJÆLP?
FÅ EGOING “FØRSTEHJÆLP”!

Hvis din elcykel af en eller anden årsag ikke fungerer korrekt, er der nogle ting du kan gøre for måske at løse problemet...

Få EGOING førstehjælp