generel vedligeholdelse

Det er nødvendigt at være påpasselig og bruge din elcykel korrekt for at forhindre, at de elektriske komponenter bliver beskadigede og for at forlænge levetiden. 

Lad ikke cyklen stå udenfor i længere tid - nøjagtig som andre cykler. Systemet er selvfølgelig vandtæt, men systemet kan beskadiges, hvis det står ubeskyttet udendørs i lang tid.

Forsøg aldrig selv at reparere din Kildemoes EGOING elcykel! Hvis noget ikke virker, du er i tvivl om noget og har spørgsmål så kontakt dit Kildemoes EGOING elcykel Servicecenter.
 

Sådan rengøres en Kildemoes EGOING elcykel

Brug en hårdt opvredet, våd svamp for at rengøre de beskidte dele (kun de mekaniske dele) som stellet, for- og baghjul, pedaler og kædekasse/kædeskærm.

Brug en hårdt opvredet, våd klud til at rengøre de elektriske dele, som motor, display, bremsesensor, hastighedssensor, kontrolboks og batteri.

Vask ALDRIG elcyklen med en højtryksrenser eller vandslange! Store vandmængder kan beskadige de elektriske komponenter på elcyklen!

Advarsel! Rør ikke ved stikbenene i udtagene til opladning og afladning på batteriet. For at undgå kortslutning må polerne (+) og (-) ikke berøres.
 

Kæde

Sørg altid for at din kæde er ren og velsmurt. En kæde med træge led kan nemlig ødelægge gearet på din cykel. Ydermere er det vigtigt, at kæden altid er spændt korrekt - ikke for slap og ikke for stram. En kæde, der er for stram, kan forårsage lejeskader i bagnavet. Er du i tvivl, er det altid en god idé at få cykelhandleren til at tjekke din kæde ved jævnlige eftersyn.
 

Kabler

Smør regelmæssigt dine kabler med noget, der holder fugt væk. Det er særlig vigtigt om vinteren og i perioder med mere vådt vejr.

Hos din Kildemoes EGOING-forhandler kan du købe diverse cykelpleje midler og få gode råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder din elcykel mellem de regelmæssige eftersyn, som vi råder dig til at følge. Du får i længden størst glæde af en velkørende og velholdt cykel.

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS