tilbehør


Lynoplader

Har du brug for at komme hurtigt afsted på et fuldt opladet batteri, kan du overveje at købe en lynoplader til dit batteri. Afhængig af kapaciteten på dit batteri - og om det er et batteri monteret under bagagebærer eller underrør - kan du spare mellem 25% og helt op til 33% af opladetiden med en lynoplader i forhold til den medfølgende oplader. Forhør dig om prisen hos din forhandler.
 

Batteri

Har du brug for et ekstra batteri til din elcykel, så sælges batterierne separat via din forhandler. På Kildemoes EGOING elcykler med batteriet monteret under bagagebæreren er det endda muligt at vælge mellem tre forskellige kapaciteter, så du kan vælge et batteri med ekstra lang rækkevidde eller kortere rækkevidde - alt efter dine behov. Er dit batteri monteret på underrøret har du mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kapaciteter, når du skal have nyt eller et ekstra batteri.
 

Hjelm

Vi anbefaler dig at bruge cykelhjelm - både når du cykler på elcykel og på almindelig cykel. Der er mange forskellige typer af cykelhjelme og i forskellige farvekombinationer. Så det er muligt at finde én, du kan lide og som har en god pasform. Vores mærker af cykelhjelme hedder Spectra eller TEC. Se et udvalg hos din forhandler.

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS