click & connect

Sådan fungerer det:

Når du gennemfører forespørgslen, sender vi den ønskede forespørgsel til den forhandler, som du selv vælger. Du vil derefter blive kontaktet af din forhandler, som bekræfter forespørgslen og oplyser dig om leveringsdato og pris. Evt. tilkøb sker hos din forhandler. Du skal selv afhente varen/varerne i den valgte butik med mindre du aftaler andet med forhandleren. Betalingen sker ligeledes hos den valgte forhandler. Yderligere service og reparationer aftales og afregnes med den valgte forhandler. I praksis betyder det, at der ikke indgås en egentlig aftale mellem Kildemoes og dig som kunde. Forespørgslen på kildemoes.dk er udelukkende en forespørgsel til butikken og indebærer ikke et bindende tilbud - hverken fra kildemoes.dk eller den valgte Kildemoes forhandler.

Indtil du har klikket på 'Afslut forespørgsel' og derefter 'Godkend forespørgsel' via kildemoes.dk, har du mulighed for at vende tilbage og rette forespørgslen. Når du har godkendt forespørgslen, modtager du umiddelbart efter en kvittering for forespørgslen. Kvitteringen sendes til den emailadresse, du har oplyst under afsendelse af forespørgslen. Kvitteringen for forespørgslen er autogenereret, det er ikke en bindende ordrebekræftelse fra kildemoes.dk. Der er først indgået en bindende aftale med Kildemoes forhandleren, når du har accepteret ordrebekræftelsen fra den valgte forhandler.

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere