DETALJERNE


Aluminiumsstel

Alle Kildemoes stel er bygget af aluminium, som gør stellet holdbart, stift og relativt let. Findes i forskellige legeringer og konstruktioner.
 

Indvendige gear

Indvendige gear er integreret og indkapslet i bagnavet. Kræver et minimum af vedligeholdelse (det anbefales dog at lade din Kildemoes forhandler foretage regelmæssige servicecheck). Desuden giver det et meget enkelt gearskift.
 

Udvendige gear

Med udvendige gear får du flere gear (6 – 24 gear) med mindre spredning mellem. Direkte kædeskift, der giver lynhurtige gearskift og et minimum af friktion med mere effektiv fremdrift til følge. Samtidig vejer baghjulet mindre end på en cykel med et indvendigt navgear, så du får typisk også en lettere cykel, når du vælger udvendige gear.
 

Fodbremse

Fodbremsen er den traditionelle bremsetype i bagnavet, som betjenes ved at træde pedalerne tilbage - helt enkelt. Modeller med fodbremse er desuden udstyret med en håndbetjent forbremse (enten V-bremse eller rullebremse).
 

Fælgbremse

Fælgbremser har bremseklodser, der presser på begge sider af fælgen. Fås i to typer – kaldet V-bremser eller Caliber-bremser afhængigt af deres konstruktion og montering på cyklen.
 

Rullebremse

Rullebremser giver en behagelig og samtidig effektiv nedbremsning i al slags vejr, da bremsefunktionen er indkapslet i lukkede bremsemekanismer integreret på henholdsvis for- og bagnav.
 

Skivebremse

Skivebremser giver en hurtig og kontant nedbremsning. Fås i mekaniske udgaver med kabeltræk eller i hydraulisk version med olietryk.
 

Dynamonav

Fornav med integreret dynamo er den elegante og moderne dynamo-løsning, der virker i al slags vejr og giver strøm til forlygten med et minimum af friktion og stort set lydløst.
 

Alu forgaffel

På modeller, hvor aluminiumstellet er monteret med en forgaffel i aluminium, reduceres den samlede vægt på cyklen.
 

Punkteringshæmmende dæk

Dæk forsynet med kunststof-indlæg under gummi-slidbanen, hvilket reducerer risikoen for punkteringer.
 

Justerbart styr

På modeller med justerbar frempind kan styret ikke blot justeres op og ned, men også i en vinkel, der giver mulighed for at opnå en optimal og individuel kørestilling.
 

Lygter

Næsten alle Kildemoes modeller er med fastmonteret batteri baglygte for optimal sikkerhed. Topmodellerne i de enkelte cykel kategorier er monteret med forlygte, drevet enten af dynamonav eller batterier.
 

Lås

De fleste Kildemoes cykler er udstyret med godkendt lås. Forsikringsselskaberne kræver godkendt lås i tilfælde af tyveri.
 

Elmotor

Med en integreret elmotor samt et batteri får du hjælp til at komme længere omkring og hurtigere frem uden selv at bruge mere energi. Der findes 3 typer motorer: frontmotor, centermotor Comfort og centermotor Sport. Og der kan desuden tilkøbes batterier med forskellig kapacitet.
 

Suspension forgaffel

Affjedringen giver mere behagelig kørsel på ujævne underlag. På enkelte modeller findes ”lock” funktion, når cyklen bruges på fastere underlag som f.eks. asfalt.

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere