kvaliteten

 

Stellet

Stellet er cyklens skelet og afgørende for din køreoplevelse. Alle vores cykler er bygget på aluminiumsstel. Det givet et modstandsdygtigt, stift stel med lav vægt. Stelgeometrien er tilpasset de enkelte cykeltyper ud fra stabilitet, fart og komfort og fås i flere størrelser for at opnå en ergonomisk korrekt kørestilling. Alle stel bliver systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvillket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti (fra 2014).
 

Komponenter

Også vores leverandører af komponenter mærker kvalitetskravene. Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav til leverandørerne, så komponenterne altid lever op til vores krav og forbrugernes ønsker.
 

Sadel

Vores sadler er nøje udvalgt, så de giver optimal komfort i forhold til de enkelte cykeltypers geometri og kørestil. Sadlerne er både stabile og fleksible, og på visse modeller har de ekstra polstring eller affjedring, ligesom sadlerne er specielt udviklede til hhv. kvinder og mænd. 
 

Gearnav

Alle indvendige Shimano gearnav er lavet med en speciel skandinavisk forsegling, som holder fugt og snavs ude og smøremiddel inde. Desuden er hylstret overfladebehandlet for bedre beskyttelse mod korrosion.
 

Hjul

Hjulene skal være stærke og solide. Alle hjul har aluminiumsfælge med dobbelt bund og rustfrie eger. På cykler med indvendige gear bruges der ekstra kraftige eger på baghjulene. Alle voksencykler samt Bikerz Colibri er monteret med Spectra dæk med punkteringshæmmende indlæg, så risikoen for punkteringer mindskes. Vores EGOING elcykler er desuden udstyret med specielt udviklede elcykeldæk med forstærkede sider.

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere