DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE

EN CYKEL ER IKKE BARE EN CYKEL. EN CYKEL BESTÅR AF MANGE SMÅ DELE, SOM TILSAMMEN UDGØR DET TRANSPORTMIDDEL, DU SKAL KUNNE STOLE PÅ. I ALLE SITUATIONER...


Med en cykel fra Kildemoes får du kompromisløs kvalitet specificeret til de varierede danske klima - lige fra gearnav til den mindste møtrik. 

Alle Kildemoes cykler er bygget på aluminiumsstel og alle hjul har aluminiumsfælge og rustfrie eger. Andre vigtige kvalitetsdetaljer er komponenter i aluminium, rustfrie møtrikker og skruer samt antirustbehandlede kæder på langt de fleste modeller. 

Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav internt, men også til leverandørerne, så alle komponenter på vores cykler altid lever op til vores krav og til forbrugernes ønsker. Alle stel bliver systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti (fra 2014).

Sidst, men ikke mindst, er vores flere end 250 forhandlere landet over med til at opretholde vores kvalitet. Det er kompetente fagfolk, der gerne hjælper dig med gode råd om, hvilken type cykel, du har brug for, samt sikrer, at din nye cykel er forsvarligt klargjort til brug og justeret, så den passer præcis til dig, inden de sender dig hjem med cyklen.
 

EGOING ELCYKLER

I mere end 70 år har Kildemoes A/S leveret cykler til danskerne. Og med EGOING elcykler imødekommer vi behovet om en nemmere hverdag hos dem, som har lidt længere på arbejde, fragter både børn og indkøb på cyklen eller som ønsker at bevare bevægelsesfriheden selvom kræfterne ikke længere rækker så langt. Kort sagt, så er Kildemoes cykler for alle - og vores elcykler er ingen undtagelse. Alt det og meget mere kan du læse om her.
 

GOD TUR!

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler