DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE 

Mission: Hos Kildemoes ønsker vi at bidrage til et liv i bevægelse, til glæden ved at cykle og til de gode cykeloplevelser. Det er meget vigtigt for os at kunne repræsentere så godt som alle typer cyklister i vores udvalg af cykler. Derfor har vi et bredt sortiment af kvalitetscykler til både børn og voksne, så der er noget for enhver smag og til forskellige behov. Kildemoes ser cyklen som mere end et transportmiddel. Det er vigtigt for os, at cyklen også kan være med til at udtrykke din personlige stil.

Med en cykel fra Kildemoes får du kompromisløs kvalitet specificeret til de varierede danske klima - lige fra gearnav til den mindste møtrik. 

Alle Kildemoes cykler er bygget på aluminiumsstel og alle hjul har aluminiumsfælge og rustfrie eger. Andre vigtige kvalitetsdetaljer er komponenter i aluminium, rustfrie møtrikker og skruer samt antirustbehandlede kæder på langt de fleste modeller. 

Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav internt, men også til leverandørerne, så alle komponenter på vores cykler altid lever op til vores krav og til forbrugernes ønsker. Alle stel bliver systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti (fra 2014).

Sidst, men ikke mindst, er vores flere end 250 forhandlere landet over med til at opretholde vores kvalitet. Det er kompetente fagfolk, der gerne hjælper dig med gode råd om, hvilken type cykel, du har brug for, samt sikrer, at din nye cykel er forsvarligt klargjort til brug og justeret, så den passer præcis til dig, inden de sender dig hjem med cyklen.


Kildemoes elcykler Powered by EGOING

I mere end 70 år har Kildemoes A/S leveret cykler til danskerne. Og med EGOING elcykler imødekommer vi behovet om en nemmere hverdag hos dem, som har lidt længere på arbejde, fragter både børn og indkøb på cyklen eller som ønsker at bevare bevægelsesfriheden selvom kræfterne ikke længere rækker så langt. Kort sagt, så er Kildemoes cykler for alle - og vores elcykler er ingen undtagelse. Alt det og meget mere kan du læse om her.
 

God tur!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere