PERSONDATA

Registrering af oplysninger

Vi foretager registrering af dine personoplysninger (navn, e-mail, postnr., stelnr., købsdato, information om batteri og elcyklens modelbetegnelse) under "Registrér din EGOING" med det formål at kunne sende relevante oplysninger til dig omkring din Kildemoes EGOING elcykel. Det kan f.eks. være information om softwareopdateringer, specielle tilbud til dig som bruger eller indkaldelse ved mulige konstruktionsændringer. Kort sagt et nyhedsbrev som er målrettet dig og den elcykel, du kører på. Personoplysningerne registreres hos Kildemoes A/S, Albanivej 7, 5792 Årslev og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes medmindre, du ønsker at fortsætte din registrering, som du kan bekræfte i en mail, som du modtager efter ca. 5 år.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeres om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun få ansatte hos Kildemoes A/S har adgang til de oplysninger, der registres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.kildemoes.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart. Som registreret hos Kildemoes A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettes til Kildemoes A/S via e-mail: info@kildemoes.dk.


Om Persondataloven:

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondatalovgivning (General Data Protection Regulation – også forkortet GDPR) i kraft. Formålet med den nye lov er at beskytte enkeltpersoners personfølsomme oplysninger. Det betyder blandt andet, at virksomhederne skal kunne redegøre for de personlige data, som de opbevarer om de enkelte kunder, med hvilket formål de opbevarer oplysningerne, hvor længe de opbevarer dem, samt hvordan man som kunde får indsigt i de data, virksomheden har indsamlet, og hvordan man får sine data slettet igen.

Hos Kildemoes A/S ønsker vi at beskytte vores kunders personoplysninger, og det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at de er i trygge hænder, og at vi prioriterer sikkerheden omkring deres personoplysninger højt.