STELBRUDSGARANTI

I følge købeloven er der 2 års stelbrudsgaranti på alle cykler mod fremvisning af købskvittering. Mange cykelforretninger tilbyder en forlænget stelbrudsgaranti op til 5 år. Kravet er her, at der er overholdt et nærmere specificeret antal serviceeftersyn. Spørg hos din cykelhandler.

Kildemoes tilbyder en udvidet stelbrudsgaranti op til 15 år. Dette er gældende for cykler produceret i 2014 og fremefter. Dette kontrolleres ved hjælp af stelnummeret.

TESTS

Som nogle af de eneste cykelproducenter tester vi vores cykler efter gældende ISO og EN standard. Det betyder, at vi på et godkendt laboratorium systematisk tester stel-konstruktionen på vores forskellige cykelstel. Testen omfatter blandt andet en vertikal udmattelsestest samt faldtest. Det er på baggrund af denne høje kvalitetskontrol, at vi har valgt at forlænge vores stelbrudsgaranti til 15 år.

 

CLICK & CONNECT
FLERE END 250 FORHANDLERE
15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

DERFOR PASSER EN LOGIC CYKEL PERFEKT TIL DIG...

Logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling - individuelt designet i stelgeometri og udtryk.


Læs mere om LOGIC

KLAR, PARAT, SKOLESTART?

For at hjælpe dit barn til at blive en dygtig cyklist og sikker trafikant, er det vigtigt at barn og cykel passer sammen.


Læs mere om, hvorfor en børnecykel fra kildemoes passer
perfekt til dit barn

VÆLG DEN RIGTIGE ELCYKEL

Når du skal vælge den elcykel, der passer netop til dig og dine behov, er der flere ting, du skal tænke over og være opmærksom på.

 

Læs mere om Kildemoes EGOING elcykler