stelbrudsgaranti

I følge købeloven er der 2 års stelbrudsgaranti på alle cykler mod fremvisning af købskvittering. Mange cykelforretninger tilbyder en forlænget stelbrudsgaranti op til 5 år. Kravet er her, at der er overholdt et nærmere specificeret antal serviceeftersyn. Spørg hos din cykelhandler.

Kildemoes tilbyder en udvidet stelbrudsgaranti op til 15 år. Dette er gældende for cykler købt efter 1/1-2014 og fremefter. Skal dokumenteres ved hjælp af købskvittering. Henvendelse vedr. stelbrud skal ske til en Kildemoes forhandler. Find den nærmeste her: https://www.kildemoes.dk/dk/find-forhandler-70/

 

Tests

Som nogle af de eneste cykelproducenter tester vi vores cykler efter gældende ISO og EN standard. Det betyder, at vi på et godkendt laboratorium systematisk tester stel-konstruktionen på vores forskellige cykelstel. Testen omfatter blandt andet en vertikal udmattelsestest samt faldtest. Det er på baggrund af denne høje kvalitetskontrol, at vi har valgt at forlænge vores stelbrudsgaranti til 15 år.

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere