Til
toppen

Om kvaliteten

En cykel er ikke bare en cykel. En cykel består af mange små dele, som tilsammen udgør det transportmiddel, du skal kunne stole på. Hvad enten du cykler mange eller få kilometer til og fra arbejde eller skole, eller du blot skal til bageren søndag morgen, er det en fornøjelse, at din cykel er af god kvalitet. Vores ca. 250 forhandlere landet over er med til at opretholde vores kvalitet. Det er kompetente fagfolk, som sikrer, at din nye cykel er forsvarligt klargjort til brug og justeret, så den passer præcis til dig, inden de sender dig hjem med cyklen.

Sadel Stel Fordæk Fornav Bagnav

Sadel

Vores sadler er nøje udvalgt, så de giver optimal komfort i forhold til de enkelte cykeltypers geometri og kørestil. Sadlerne er både stabile og fleksible, og på visse modeller har de ekstra polstring eller affjedring, ligesom sadlerne er specielt udviklede til hhv. kvinder og mænd.

Stel

Stellet er cyklens skelet og afgørende for din køreoplevelse. Alle vores cykler er bygget på aluminiumsstel. Det giver et modstandsdygtigt, stift stel med lav vægt. Stelgeometrien er tilpasset de enkelte cykeltyper ud fra stabilitet, fart og komfort og fås i flere størrelser for at opnå en ergonomisk korrekt kørestilling. Alle stel bliver systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti.

Hjul

Hjulene skal være stærke og solide. Alle hjul har aluminiumsfælge med dobbelt bund og rustfrie eger. På cykler med indvendige gear bruges der ekstra kraftige eger på baghjulene. Alle voksencykler samt Bikerz Colibri er monteret med Spectra dæk med punkteringshæmmende indlæg, så risikoen for punkteringer minimeres.

Komponenter

Også vores leverandører af komponenter mærker kvalitetskravene. Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav til leverandørerne, så komponenterne på vores cykler altid lever op til vores krav og forbrugernes ønsker.

Gearnav

Alle indvendige Shimano gearnav er lavet med en speciel skandinavisk forsegling, som holder fugt og snavs ude og smøremiddel inde. Desuden er hylstret overfladebehandlet for bedre beskyttelse mod korrosion.