VELKOMMEN TIL

banner_logo

VELKOMMEN TIL

banner_logo

VELKOMMEN TIL

banner_logo

VELKOMMEN TIL

banner_logo

VELKOMMEN TIL

banner_logo

VELKOMMEN TIL

banner_logo

Koppla - Danmarks sikreste elcykel

Kildemoes´ nye smart-opkoblede elcykler er tryggere, mere sikre og har smart-funktioner, som du nemt kan få adgang til via en app på din mobil. Vi kalder det Koppla smart-cykelteknologi. Sammen med en revolutionerende og innovativ nyhed indenfor sikkerhed - nemlig en integreret ABS-bremse, gør det Kildemoes´ elcykler til de sikreste på markedet. Læs mere her

ANBEFALEDE MODELLER:

City 537 Bosch ActiveLine el

Kr. 19.999 LÆS MERE / SEND FORESPØRGSEL

City 117 Koppla Connect ABS Egoing

Kr. 29.999 LÆS MERE / SEND FORESPØRGSEL

Street 007 Steps Center el

Kr. 18.599 LÆS MERE / SEND FORESPØRGSEL

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

CLICK & CONNECT

- SEND EN FORESPØRGSEL PÅ EN KILDEMOES CYKEL DIREKTE TIL DIN FORHANDLER HER PÅ HJEMMESIDEN

DET ER IKKE EN CYKEL. DET ER EN TIDSMASKINE.

Den har været helt tilbage i 1942. Har fulgt rigtig mange af os op gennem barndommen, ungdommen og voksenlivet. Den har sikkert fulgt vores forældre. Måske endda vores bedsteforældre. Og den vil sikkert også følge vores børn på deres tidsrejse. Den har skabt liv i bevægelse gennem flere generationer.

DET ER EN KILDEMOES.

  • CLICK & CONNECT
  • FLERE END 250 FORHANDLERE
  • 15 ÅRS STELBRUDSGARANTI!

BEREGN DIN STELSTØRRELSE

Hvad du end skal bruge cyklen til, er den rette stelstørrelse utrolig vigtig. Det sikrer dig en behagelig kørestilling og derudover har du bedre kontrol over din cykel, når størrelsen er korrekt.

Læs mere

SPØRGSMÅL?

Kig i vores spørgsmål og svar her på siden. Måske finder du netop dét, du leder efter.

Læs mere

 

Kildemoes’ elcykler er for alle

En elcykel er i bund og grund en cykel, hvor rytteren har pedalassistance ved hjælp af en elmotor. Derfor mister man ikke følelsen af at cykle, når man cykler på en elcykel, man oplever blot, at det kræver mindre besvær at opnå en høj hastighed. Elcyklen kan på ingen måde køre af sig selv. Det kræver, at du træder i pedalerne.  

Elcyklerne fra Kildemoes findes i forskellige modeller, som du finder her på siden. Modellerne har forskellige motorsystemer og batterikapaciteter, som er afgørende for køreoplevelsen. Motoren er enten monteret i elcyklens forhjul (frontmotor) eller ved pedalerne (centermotor). Med en elcykel, udstyret med frontmotor, starter assistancen, når du træder i pedalerne, og slår fra når du ikke længere træder i pedalerne. Motoren yder hjælp, indtil du når en hastighed på 25 km/t, hvorefter den slår fra. Der er forskellige hjælpeniveauer, så du selv kan bestemme, hvor meget assistance du ønsker fra motoren. Du kan læse mere detaljeret om frontmotoren her.

Ved centermotoren gives der assistance op til 25 km/t uanset hjælpeniveau. Jo hårdere der trædes i pedalerne, jo mere hjælp giver motoren dig. Du kan vælge mellem to typer elcykler med centermotor: Centermotor Modest og Centermotor Max. Med en elcykel der har programmeringen Centermotor Modest, får du ultimativ hjælp på cykelturen, hvor i mod du med Centermotor Max får en kraftigere acceleration, som er velegnet til en mere sporty kørestil.
 

Din lokale Kildemoes elcykelforhandler

Hvis du vil se hvilken elcykel, der passer bedst til dig og dine behov, kan du finde din nærmeste Kildemoes forhandler her. Vi anbefaler altid, at du prøver de forskellige modeller, da de har hver deres køreegenskaber, som passer til forskellige behov. Alle vores elcykelforhandlere har gennemført et helt specielt EGOING elcykel-undervisningsprogram, da det er et af vores kvalitetskrav. Du kan derfor være helt sikker på, at din Kildemoes forhandler kan hjælpe, vejlede og yde den bedste service for dig.

 


 

Udvalget af Kildemoes herrecykler 

Hos Kildemoes har vi et stort udvalg af herrecykler. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde mere information om de forskellige typer af herrecykler. Vores herrecykler er inddelt i fem modelkategorier: Logic-, Urban-, Street-, City- og elcykler.

Logic-modellerne har en fremadrettet kørestilling, og derfor vil du opleve, at du kommer hurtigere fremad. Denne kørestilling mindsker samtidig belastningen af din ryg, skuldre og nakke under kørsel. I Logic-serien har vi forskellige varianter af herrecykler, som du kan læse mere om under ’Logic’.

Vælger du en herrecykel fra Urban-serien, får du faktisk det hele. Urban Cyklerne er designet, så du får en herrecykel, der matcher din personlige stil. I Urban-serien finder du et udvalg af cykler, hvor crossbiken forenes med bycyklen, klassiske herrecykler i nyfortolkede moderne udgaver, og du finder sporty cykler, hvis du skal hurtigt fremad. Du kan læse mere om Urban-modellerne her.

Er du mere street? Så er Kildemoes’ Street-serie lige noget for dig. Du får en herrecykel, der er fuldt udstyret, let og sporty, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med praktiske detaljer. Med en herrecykel fra Street-serien får du en lettere fremadrettet kørestilling, hvor du stadig kommer hurtigt fremad, men uden at ligge helt foroverbøjet over styret. Du kan læse mere om Street-serien her.

Hvis du er til en klassisk, elegant og stilsikker herrecykel, er en City-model den helt rigtige herrecykel for dig. Her får du en cykel med optimal komfort og praktik, hvor kørestillingen er opret. I Kildemoes’ City-serie finder du forskellige citycykler med flotte steltyper, der alle har et unikt, tidløst design. Du kan læse mere om City-serien her.
 

Elcykler til herre

Hos Kildemoes har vi også et stort udvalg af elcykler. Elcykler er blevet utroligt populære, da det giver danskerne en større mulighed for at tage et bæredygtigt og sundere valg. Elcyklen kan nemlig være et helt perfekt alternativ til bilen, da elcyklen vil sikre, at selv lange og bakkede distancer bliver en fornøjelse at cykle. Elcyklen har en minimal CO2-udledning, du får rørt dig uden at ankomme alt for svedig, og du kan få mere luft i budgettet. Du kan læse meget mere om Kildemoes’ elcykler til mænd her.

Husk at din lokale Kildemoes cykelforhandler altid står klar til at hjælpe dig, så du finder den helt rigtige cykel. Du kan finde din nærmeste forhandler her

 

.

 


 

Udvalget af Kildemoes damecykler

Du kan søge og filtrere mellem vores modeller ud fra forskellige parametre så som cykeltype, gear, bremser og meget mere i vores filtreringsskema øverst. Vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt for dig at danne et overblik over vores udvalg af forskellige typer, så du nemt finder den damecykel, der passer allerbedst til dig. Vores damecykler er inddelt i fem modelkategorier: Logic-, Urban-, Street-, City- og elcykler. 

Med en Kildemoes Logic damecykel får du en cykel, hvor kørestillingen er fremadrettet. Det er oplagt, hvis du gerne vil hurtigt fremad og samtidig gerne vil skåne din ryg, skuldre og nakke under kørslen. I vores Logic-serie finder du forskellige typer af damecykler, som du kan vælge i mellem: Logic Hyper, Logic Sport og Logic Adventure. Du kan læse meget mere om Logic-cyklerne her.

Er du på jagt efter en damecykel, der kan afspejle din personlige stil, og som samtidig både rummer den sporty damecykel og den praktiske damecykel? Så er Urban-serien lige noget for dig. Her er vores fokus nemlig på design, ergonomi og mode. Urban-modellerne skiller sig ud fra vores andre cykler med deres helt unikke design. Hvis du vil se mere til vores Urban-modeller, kan du trykke her

Cyklerne i Kildemoes’ Street-serie er perfekte til dig, hvis du gerne vil have en damecykel, der er sporty på den lette måde, har alt det udstyr som er vigtigt, og hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Med en Street damecykel er kørestillingen let fremadrettet, sådan at du kommer hurtigt fremad, uden at du føler dig helt foroverbøjet hen over styret. Hvis du vil se mere til vores Kildemoes Street damecykler, kan du trykke her

Du skal se nærmere på vores Kildemoes City-serie, hvis du gerne vil have en damecykel, hvor du kan sidde oprejst, komfortabelt, og hvis du gerne vil køre på en damecykel med et stilsikkert design. I vores City-serie finder du mange forskellige flotte steltyper, så du kan finde den type, der passer bedst til dig og dine behov. Du kan læse meget mere om City damecyklerne her.

 

Elcykler til dame

Er det på tide, at bilen erstattes med en elcykel? Er der fysiske udfordringer, som gør det svært for dig at cykle på den almindelige cykel? Så har vi det helt rigtige udvalg af elcykler til damer her hos Kildemoes. Elcyklen er et perfekt alternativ, hvis du ikke er helt klar på at tage den almindelige cykel på arbejde. Det kan være, at du i dag tager bilen, da distancen er for lang at køre på en almindelig cykel. Med en elcykel er hverken distance, bakker eller vind en hindring. Du kommer ikke til at være alt for svedig, når du når frem til din destination. Elcyklens motor vil nemlig assistere dig, så længe du træder i pedalerne. Hvis du vil vide mere om Kildemoes’ elcykler, kan du trykke her.

Du finder din nærmeste Kildemoes-forhandler her. Vi garanterer, at din lokale forhandler kan give dig optimal service, da alle vores forhandlere har gennemført vores kvalitetsprogram, som betyder, at de er specialuddannet til at sælge og servicere vores elcykler. 

 

.

 


 

Udvalget af Kildemoes børnecykler

I Kildemoes’ Bikerz-serie finder du både pige- og drengecykler i høj kvalitet. Hos Kildemoes ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til børnecykler. Dit barn skal altid være tryg og have muligheden for at få den bedste start på ”cykellivet”. Vores børnecykler er designet og bygget til børn, derfor er cyklerne også lavet, så de kan holde til en mere hårdhændet behandling. Du finder Bikerz-modeller til både mindre og større børn. Du kan læse meget mere om Bikerz-serien her

Kildemoes’ Intruder-serie er mountainbikes til børn og unge fra 5 år og op efter. Intruder-modellerne findes til både piger og drenge, som godt kan lide at lave seje tricks og køre ræs med vennerne. Børnecyklerne har et råt udtryk og er yderst robuste og slidstærke. Hos Kildemoes mener vi nemlig, at en børnecykel skal være af topkvalitet og skal kunne tåle en mere hårdhændet behandling. Du kan læse meget mere om Kildemoes’ Intruder-serie her
 

Hvordan skal børnecyklen være udstyret?

Det er vigtigt, at du sammen med dit barn overvejer, hvilke krav I stiller til den nye børnecykel på baggrund af jeres ønsker og behov. 
Du finder din nærmeste Kildemoes cykelforhandler her. Vi kan garantere, at du får den mest optimale service, da alle vores forhandlere kender vores cykler godt. Du har også mulighed for at sende en forespørgsel på en Kildemoes børnecykel direkte til din lokale forhandler gennem vores system: Click & Connect.

Hos Kildemoes ønsker vi at bidrage til et liv i bevægelse. Vi brænder for at skabe de gode cykeloplevelser, hvor tryghed og kvalitet går hånd i hånd. Kildemoes ser cyklen som mere end blot et transportmiddel. Den skal også kunne afspejle og supportere dit barns personlighed og eventyrlyst. Derfor går vi også højt op i, at dit barn får den helt rigtige børnecykel. Her er størrelsen en utrolig vigtig faktor. Hvis ikke cykelstørrelsen er rigtig, får dit barn ikke den optimale køreoplevelse med cyklen. Vi har lavet en guide til valg af den rigtige stelstørrelse, så I kan være sikre på, at I finder den helt rigtige cykel i den helt rigtige størrelse.

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

- og deltag i konkurrencer, bliv opdateret med seneste nyt og meget mere.

FØLG VORES LIV I BEVÆGELSE PÅ INSTAGRAM

#KILDEMOES_AS