KVALITETEN

STEL

Stellet er cyklens “skelet” og afgørende for din køreoplevelse. Alle vores cykler er bygget på aluminiumsstel, hvilket giver et modstandsdygtigt, stift stel med lav vægt. Stelgeometrien er tilpasset de enkelte cykeltyper ud fra stabilitet, fart og komfort og fås i flere størrelser for at opnå en ergonomisk korrekt kørestilling.

Som nogle af de eneste cykelproducenter tester vi vores cykler efter gældende ISO og EN standard. Det betyder, at vi på et godkendt laboratorium systematisk tester stel-konstruktionen på vores forskellige cykelstel. Testen omfatter blandt andet en vertikal udmattelsestest samt faldtest. Det er på baggrund af denne høje kvalitetskontrol, at vi har kan forlænge vores stelbrudsgaranti til 15 år. Læs mere om betingelserne for garantien her.

KOMPONENTER

Løbende produktudvikling og innovation er et naturligt krav til leverandørerne, så komponenterne altid lever op til vores krav og forbrugernes ønsker.

GEARNAV

Alle indvendige Shimano gearnav er lavet med en speciel skandinavisk forsegling, som holder fugt og snavs ude og smøremiddel inde. Desuden er hylstret overfladebehandlet for bedre beskyttelse mod korrosion.

HJUL OG DÆK

Alle hjul har aluminiumsfælge med dobbelt bund og rustfrie eger. På cykler med indvendige gear er der ekstra kraftige eger på baghjulene. Alle voksencykler samt nogle børnecykler er monteret med Spectra dæk med punkteringshæmmende indlæg, så risikoen for punkteringer mindskes.

Vores elcykler er desuden udstyret med specielt udviklede elcykeldæk med forstærkede sider.

produkter

Ryd