ET LIV I BEVÆGELSE

I Danmark cykler vi. Vi synger sågar om, at cyklen tager os hurtigt langt omkring - let som ingenting. Cyklen overhaler trafikpropper, er aldrig forsinket, og der er altid parkering. I Danmark er cyklen ikke bare transport. Det er fællesskab, frihed og glæden ved at bevæge sig. En glæde, der går på tværs af generationer.

Kildemoes er ensbetydende med dansk cykelkultur, og det er vores ansvar at fortsætte og forny den. Det har vi gjort siden 1942. Gennem dansk design, solidt håndværk og cykler tilpasset danskernes behov - hele livet igennem.

For os handler det ikke om lycratøj eller personlige rekorder. Det handler om glæden ved at bevæge sig, at være fri til at komme vidt omkring. Røde kinder, vind i håret og et liv i bevægelse. At man ikke kun bliver glad for sin cykel, men også glad af at cykle.

Fra den første rigtige cykel du stiger op på med lige dele stolthed og nervøsitet. Din faste følgesvend, når du skal til og fra skole, til fest med vennerne, og hjem igen med Maibritt på bagagebæreren. Det er din pålidelige jernhest i hverdagen, der tager dig til og fra arbejde. Med tasken på ryggen, Lukas i børnesædet og indkøbsposen i cykelkurven. Det er tryghed igennem alle livets faser på tværs af generationer.

Hvad end din cykel kører på rugbrød eller batteri, så giver vi dansk cykelglæde liv.

DANSK DESIGN - MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE 

Alle Kildemoes cykler er bygget på aluminiumsstel og alle hjul har aluminiumsfælge og rustfrie eger. Andre vigtige kvalitetsdetaljer er komponenter i aluminium, rustfrie møtrikker og skruer samt antirustbehandlede kæder på langt de fleste modeller. Alle stel bliver systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket bl.a. omfatter vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes yder 15 års stelbrudsgaranti (fra 2014).

GO’ TUR!

Hos vores flere end 250 forhandlere landet over, møder du kompetente fagfolk, der gerne hjælper dig med gode råd om, hvilken type cykel, der passer bedst til dig, samt sikrer, at din nye cykel er forsvarligt klargjort til brug og justeret, inden de sender dig hjem med cyklen. De hjælper selvfølgelig også hellere end gerne med, at servicere din cykel løbende og efter behov, så din cykel holder i mange år.

Som en del af vores høje kvalitetskrav har alle vores elcykel-forhandlere desuden gennemgået et særligt elcykel-undervisningsprogram, så de er godt rustet til at hjælpe dig og yde den bedste rådgivning og service ifht. din nye Kildemoes elcykel.

produkter

Ryd