DET ER IKKE BARE EN ELCYKEL.
DET ER EN GOD INVESTERING.

Det handler om afkast. Udbytte. At få mere igen, end man giver. Det skal give mening. Og være  meningsfyldt. Også i det lange løb. En elcykel er en god investering. I din sundhed, din økonomi og i miljøet. Det er ganske enkelt sund fornuft.
Det er KILDEMOES.

about-img

Med en Kildemoes EGOING elcykel får du dansk design med produktkvalitet ned til mindste detalje.

Der er sket rigtig meget i udviklingen siden de første elcykler kom på markedet for mere end 20 år siden. Batteriernes markant forbedrede holdbarhed og motorernes højere ydeevne har medvirket til, at elcykler er blevet interessante for en langt bredere målgruppe af cyklister. Kildemoes har solgt elcykler siden 2009, og som resultat af de mange gode erfaringer gennem årene udviklede Kildemoes i 2015 EGOING elsystemet i samarbejde med førende producenter af elsystemer og batterier.

Før du vælger en elcykel, er det vigtigt, du gør dig klart, hvad dine krav til cyklen er, så du får en elcykel, der passer præcis til dig og dine behov. Har du langt på arbejde? Kører du primært bykørsel med mange stop ved lyskryds? Skal du fragte børn og indkøbsvarer? Eller ønsker du blot lidt ekstra hjælp op ad bakken og ved opstart? Du skal være opmærksom på, at det er relativ stor forskel på, hvor meget hjælp en frontmotor yder i forhold til en centermotor, og batteriets størrelse er afgørende for hvor langt, der kan køres på en opladning. Husk at en elcykel er også “bare" er en cykel. Gear, bremser, komfort m.m. bør også tages med overvejelserne, når du skal vælge elcykel. Kildemoes har mere end 40 forskellige elcykler i sortimentet, så stort set alle cykeltyper er repræsenteret. Prøvekør gerne forskellige typer elcykler med forskellige motortyper før du bestemmer dig.

Cyklernes stelkonstruktion er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-15194 Standard, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes garanterer for et holdbart stel og giver derfor 15 års garanti mod stelbrud.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler