ELCYKEL DAME

Uanset om du er mand eller dame, har vi et stort udvalg af elcykler. Der er dog ekstra stor interesse for elcyklen blandt damer. Elcyklen til damer kan sagtens bruges som et alternativ til bilen. Kildemoes’ dameelcykler findes i mange forskellige modeller, men fællesnævneren for alle modeller er, at du kan cykle ubesværet i modvind, op ad stejle bakker, og så kommer du hurtigere fremad. 

about-img

Oplev alle fordelene ved elcykler til dame

Du kan være sikker på, at din nærmeste Kildemoes elcykelforhandler kan give dig kyndig vejledning og rådgivning, da alle vores forhandlere har gennemført et helt specielt elcykel-undervisningsprogram. Med en elcykel til dame investerer du i din sundhed, din økonomi og du investerer i særdeleshed i miljøet. Hvis du erstatter bilen med cyklen, får du mere motion, også selvom motoren hjælper til. Den hjælper nemlig kun, så længe du træder i pedalerne. Derved sparer du penge på brændstof, og du gør miljøet en kæmpe tjeneste.

Motoren kører på batteri, som enten er placeret under cyklens bagagebærer eller på cyklens stel.  Batteri bør oplades efter endt cykeltur.

UDVALG AF ELCYKLER TIL DAME

HDa Kildemoes har et meget stort udvalg af elcykler, er det vigtigt, at du finder den elcykel til dame, der passer bedst til dine behov. Skal du erstatte bilen med elcyklen og køre længere distancer? Skal du hente børn eller handle på vejen? Du skal også overveje, hvor meget assistance cyklens motor skal give dig, når du cykler. Her er vi alle forskellige. Nogle vil gerne have motorhjælp lige fra start, andre vil blot have motorhjælp op ad de stejle bakker. Det er helt op til dig. 

Du kan klikke dig ind på elcykel til dame her, hvor du kan se hele sortimentet. Du vil bemærke, at priserne for en dameelcykel er højere end prisen på en almindelig damecykel. Det skyldes de dele, cyklen er udstyret med, som giver en masse fordele og muligheder, som du ikke får på samme måde med den almindelige cykel Prisen på de forskellige elcykler afhænger af udstyr, og hvilken type elcykel der er tale om. Der findes forskellige motortyper: Centermotor og frontmotor, som har hver deres egenskaber. Vi anbefaler, at du overvejer formålet med elcyklen og prøver de forskellige typer af elcykler til dame. Her vil du få en idé om, hvilken type der er bedst for dig. 

Find din nærmeste forhandler.

 
 
 
 
 
Læs mere om de forskellige typer cykler:
Logic
cykler
Urban
cykler
Street
cykler
City
cykler
El-
cykler